reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To w sumie wczoraj podobnie robiłam, tylko mąki pewnie trochę mniej było.
Zastanawiałam się nad takim kamieniem, ale jakoś nie mogłam się zdecydować.
Ja mam kamień. Mega rzadko go używam. Wkurza mnie to, że musi się około godzinę rozgrzewać, żeby robić pizze. Jak mam czekać godzinę, żeby upiec jedną pizze to mnie strzela 😆 A smakowo nie ma jakiejś kosmicznej różnicy jak dla mnie.

reklama
Ja mam kamień. Mega rzadko go używam. Wkurza mnie to, że musi się około godzinę rozgrzewać, żeby robić pizze. Jak mam czekać godzinę, żeby upiec jedną pizze to mnie strzela 😆 A smakowo nie ma jakiejś kosmicznej różnicy jak dla mnie.
o dokładnie, mogłabym się pod tym podpisać

a Ty myślisz, że mi jest łatwo? Na śniadanie zjadłam biały ser, i to chudy 😭
A ja wczoraj już nie mogłam kolacji, dzis nie jadłam śniadania a na obiad dostałam jakąś zdechła zupę. Kolacji też nie dostanę i jutro śniadania też nie bo zabieg. Pewnie po narkozie będę rzygać więc na obiad też się nie załapie 🤣
I zabrali mi przekąski żebym nie podjadała 🤣

Załączniki

• 20230712_130729.jpg
    20230712_130729.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 77
A ja wczoraj już nie mogłam kolacji, dzis nie jadłam śniadania a na obiad dostałam jakąś zdechła zupę. Kolacji też nie dostanę i jutro śniadania też nie bo zabieg. Pewnie po narkozie będę rzygać więc na obiad też się nie załapie 🤣
I zabrali mi przekąski żebym nie podjadała 🤣
To jest znęcanie się!
Kurde to ja miałam all inclusive w szpitalu 🤣🤣

reklama
Do góry