Kejcik
Fanka BB :)
a są pod tą ścianą, przy której stoją łóżka jakieś dodatkowe sprzęty/ urządzenia? Czy to taka sama ściana jak ta na przeciwko?Jeszcze im tu zacznę przemeblowanie robić to mnie wyjebią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a są pod tą ścianą, przy której stoją łóżka jakieś dodatkowe sprzęty/ urządzenia? Czy to taka sama ściana jak ta na przeciwko?Jeszcze im tu zacznę przemeblowanie robić to mnie wyjebią
Ale dziwnie. Nie masz nad łóżkiem takiej listwy z lampkami, jakimś dzwonkiem i kontaktem?Dziewczyny dzięki za kciukasy. Dziś tylko badania z krwi. Sam zabieg jutro. Już się tu ze mnie śmieją pielęgniary bo im zemdlałam
@AScarlett te gniazdka to jest hit ...
Czym Cię bocian wkurzył znów?o ja jutro też cytologia, bo się skapnelam, że poprzednią mam z sierpnia, a nikt nie wpadł na to, żeby mi powiedzieć, że mam powtórzyć. Ale ogólnie od wczoraj rzucam kurwami na bociana znów, to to tylko kolejna cegiełka
a bo ja nie mam takiej listy badań, jaką dostała np. Avy. Ja mam czekać na wyniki badań genetycznych i z tymi wynikami mam przyjść w określonym dc i wtedy robimy te wszystkie badania.kurczę, czym jeszcze Ci bociek zalazł za skórę?
No to rzeczywiście nieładnie skoro deklarują terminy a potem je zmieniają plus „tydzień roboczy” to rzeczywiście jakiś śmieszny twór. Ehh. Rozumiem Twoje wkurzenie.a bo ja nie mam takiej listy badań, jaką dostała np. Avy. Ja mam czekać na wyniki badań genetycznych i z tymi wynikami mam przyjść w określonym dc i wtedy robimy te wszystkie badania.
No i u mojego męża są konieczne genetyczne badania, u nas obojga kariotypy. I te męża wyniki miały być po 4 tygodniach, czyli wczoraj. To dzwonię tam i pytam, a mi babka mówi, że wynik od 4 do 8 tygodni ROBOCZYCH (od kiedy mamy robocze i nierobocze tygodnie?), kariotypy też do 6 tygodni miały być, a teraz nagle od 6 do 8. Oczywiście powiedziałam, że nie tak nam powiedziano i że oczekujemy wyników zgodnie z uzgodnionymi wcześniej terminami, to mi kazała dzwonić w piątek
Najgorsze, że jak te męża genetyczne wyjdą źle,to ja je też muszę robić. Czyli 8 tygodni czekania na jego wyniki, a później 8 tygodni czekania na moje
@Avy a te pozostałe wyniki na tej liście co macie to szybko są czy też trzeba tyle czekać?
Spoko, zaraz będzie obiadJeszcze cykam o własnych siłach, ale jak mi nie dadzą nic do żarcia to mogę zjechać
ja jestem naprawdę wyczerpana tym czekaniem. Już się przez ostatnich kilka dni jakoś pogodziłam, że jednak wrzesień, a tu teraz wrzesień też stoi pod dużym znakiem zapytania. Ja bym po prostu chciała znać termin, tylko tyle i aż tyle. Stały termin, który nie ulegnie zmianie, chyba, że coś się tak naprawdę solidnie spierdzieli.No to rzeczywiście nieładnie skoro deklarują terminy a potem je zmieniają plus „tydzień roboczy” to rzeczywiście jakiś śmieszny twór. Ehh. Rozumiem Twoje wkurzenie.
Są takie pseudo stoliczki i właśnie lampa zamontowana jak pisze @anyżowe_love ale bez gniazdeka są pod tą ścianą, przy której stoją łóżka jakieś dodatkowe sprzęty/ urządzenia? Czy to taka sama ściana jak ta na przeciwko?