reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Czy avokado jest dobrym podkładem dla witaminy D3?

Jak coś to porcja duża bo dziś jem z mężem 😬

Załączniki

• IMG_0750.jpeg
    IMG_0750.jpeg
    177,2 KB · Wyświetleń: 70
kurczę, czym jeszcze Ci bociek zalazł za skórę?
a bo ja nie mam takiej listy badań, jaką dostała np. Avy. Ja mam czekać na wyniki badań genetycznych i z tymi wynikami mam przyjść w określonym dc i wtedy robimy te wszystkie badania.

No i u mojego męża są konieczne genetyczne badania, u nas obojga kariotypy. I te męża wyniki miały być po 4 tygodniach, czyli wczoraj. To dzwonię tam i pytam, a mi babka mówi, że wynik od 4 do 8 tygodni ROBOCZYCH (od kiedy mamy robocze i nierobocze tygodnie?🤔), kariotypy też do 6 tygodni miały być, a teraz nagle od 6 do 8. Oczywiście powiedziałam, że nie tak nam powiedziano i że oczekujemy wyników zgodnie z uzgodnionymi wcześniej terminami, to mi kazała dzwonić w piątek 🤦‍♀️

Najgorsze, że jak te męża genetyczne wyjdą źle,to ja je też muszę robić. Czyli 8 tygodni czekania na jego wyniki, a później 8 tygodni czekania na moje 😭

@Avy a te pozostałe wyniki na tej liście co macie to szybko są czy też trzeba tyle czekać?

a bo ja nie mam takiej listy badań, jaką dostała np. Avy. Ja mam czekać na wyniki badań genetycznych i z tymi wynikami mam przyjść w określonym dc i wtedy robimy te wszystkie badania.

No i u mojego męża są konieczne genetyczne badania, u nas obojga kariotypy. I te męża wyniki miały być po 4 tygodniach, czyli wczoraj. To dzwonię tam i pytam, a mi babka mówi, że wynik od 4 do 8 tygodni ROBOCZYCH (od kiedy mamy robocze i nierobocze tygodnie?🤔), kariotypy też do 6 tygodni miały być, a teraz nagle od 6 do 8. Oczywiście powiedziałam, że nie tak nam powiedziano i że oczekujemy wyników zgodnie z uzgodnionymi wcześniej terminami, to mi kazała dzwonić w piątek 🤦‍♀️

Najgorsze, że jak te męża genetyczne wyjdą źle,to ja je też muszę robić. Czyli 8 tygodni czekania na jego wyniki, a później 8 tygodni czekania na moje 😭

@Avy a te pozostałe wyniki na tej liście co macie to szybko są czy też trzeba tyle czekać?
No to rzeczywiście nieładnie skoro deklarują terminy a potem je zmieniają😑 plus „tydzień roboczy” to rzeczywiście jakiś śmieszny twór. Ehh. Rozumiem Twoje wkurzenie.

No to rzeczywiście nieładnie skoro deklarują terminy a potem je zmieniają😑 plus „tydzień roboczy” to rzeczywiście jakiś śmieszny twór. Ehh. Rozumiem Twoje wkurzenie.
ja jestem naprawdę wyczerpana tym czekaniem. Już się przez ostatnich kilka dni jakoś pogodziłam, że jednak wrzesień, a tu teraz wrzesień też stoi pod dużym znakiem zapytania. Ja bym po prostu chciała znać termin, tylko tyle i aż tyle. Stały termin, który nie ulegnie zmianie, chyba, że coś się tak naprawdę solidnie spierdzieli.

reklama
Do góry