wrobelmm
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego z okazji 15 rocznicy Dużo miłości, cierpliwości, dobrego seksu , wspólnie spędzanego czasu, ciekawych przygód i spełnienia marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego z okazji 15 rocznicy Dużo miłości, cierpliwości, dobrego seksu , wspólnie spędzanego czasu, ciekawych przygód i spełnienia marzeń
No to chyba zostanie mi czekanie do wieczora.Progesteron 3 raczej świadczy o tym, że któryś pęcherzyk pękł. Z tego co się orientuję to właśnie od 3 traktuje się, że owulacja była. Ale niech ktoś mądrzejszy jeszcze się wypowie.
Oj z tą Francja bym była ostrożna jedna nasza forumowa koleżanka tam miała i tak jest za darmo, ale maszynowo, kolejki I całkiem inne podejście niż w Polsce. Nie ma tak ze np dostajesz wyniki, tylko lekarz ci mówi dobrze/niedobrze.To była ironia
Niestety, w naszym pięknym kraju nie ma perspektyw na refundację in vitro... Może się wyprowadzę do Francji czy gdzieś?
No niestetyCzy to sie zadziało naprawde?
nie można robić cytologii przed samym okresem bo podobno wychodzi źle, najlepiej w pierwszej cześć cyklu, tak 10-20dc.Ja mam nadzieję, że @ dopiero w piątek, jutro bym cytologię zrobiła.
MilionDziewczyny dzięki za kciukasy. Dziś tylko badania z krwi. Sam zabieg jutro. Już się tu ze mnie śmieją pielęgniary bo im zemdlałam
@AScarlett te gniazdka to jest hit ...
No wizytę miałam mieć tydzień temu, ale przesunęlinie można robić cytologii przed samym okresem bo podobno wychodzi źle, najlepiej w pierwszej cześć cyklu, tak 10-20dc.