reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Witam w ten pieknie zapowiadający się dzien. Dziś moja i męża 15 rocznica ślubu a w prezencie dostałam 🔴 . Proszę wpisać mi @Kejcik @. Bez smutów, już to przerobiłam 12 dni po. Jest ok. Jak to @LadyCaro mówi, czlowiek z czasem się przyzwyczaja do wyniku.
Wszystkiego najlepszego z okazji 15 rocznicy ❤️ Dużo miłości, cierpliwości, dobrego seksu , wspólnie spędzanego czasu, ciekawych przygód i spełnienia marzeń 😍

reklama
To była ironia 😉
Niestety, w naszym pięknym kraju nie ma perspektyw na refundację in vitro... Może się wyprowadzę do Francji czy gdzieś? 🤔
Oj z tą Francja bym była ostrożna;) jedna nasza forumowa koleżanka tam miała i tak jest za darmo, ale maszynowo, kolejki I całkiem inne podejście niż w Polsce. Nie ma tak ze np dostajesz wyniki, tylko lekarz ci mówi dobrze/niedobrze.

Dziewczyny dzięki za kciukasy. Dziś tylko badania z krwi. Sam zabieg jutro. Już się tu ze mnie śmieją pielęgniary bo im zemdlałam 😅
@AScarlett te gniazdka to jest hit ... 🤣

Załączniki

• 20230712_083917.jpg
    20230712_083917.jpg
    1 007,6 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry