Avy
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Dzięki za optymizm ,ale plecy dołem nawalają i brzuch okresowo, także no zobaczymy jutro sikne , ale nie nastawiam się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Dzięki za optymizm ,ale plecy dołem nawalają i brzuch okresowo, także no zobaczymy jutro sikne , ale nie nastawiam się
No chyba że damskieŻadnych pompek!
Ja mam bieżnię i rowerek ale mam wywalone Cycki mnie bolą to biegać nie będęJakbym miała to też bym poszła
Ja żadnych nie zrobięNo chyba że damskie
Czego Cię bolą?Ja mam bieżnię i rowerek ale mam wywalone Cycki mnie bolą to biegać nie będę
Nie mam pojęciaCzego Cię bolą?
My kobiety mamy przerąbaneNie mam pojęcia
Bym chociaż głowę zajęła, a tak to odkurzałam cały dom i latałam na szmacieJa mam bieżnię i rowerek ale mam wywalone Cycki mnie bolą to biegać nie będę
E tam sprzątanie! Zrobiłabyś coś pożytecznego: machnęłabyś przysiady do końca challengu, położyłabyś rury do klimyBym chociaż głowę zajęła, a tak to odkurzałam cały dom i latałam na szmacie