LadyCaro
Fanka BB :)
Jezu to samo. Dosłownie przed sekundą napisałam do męża wiadomość "nie chce mi sie tu być"Niech mnie ktoś zabierze z tej roboty! Rany, jak mi się nic nie chce!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu to samo. Dosłownie przed sekundą napisałam do męża wiadomość "nie chce mi sie tu być"Niech mnie ktoś zabierze z tej roboty! Rany, jak mi się nic nie chce!
Ale masz dobrze, że jesteś w domu...Ja udaje, że coś pracuje, ale chyba zaraz się poddam.
Ide zrobić pranie, chociaż jakiś pożytek będzie dzisiaj że mnie..
ja muszę pracować, bo wczoraj na home office mało co zrobiłam...Ja udaje, że coś pracuje, ale chyba zaraz się poddam.
Ide zrobić pranie, chociaż jakiś pożytek będzie dzisiaj że mnie..
Ja może posprzątam w biurze i zrobię przysiadyJezu to samo. Dosłownie przed sekundą napisałam do męża wiadomość "nie chce mi sie tu być"
bedziesz robić przysiady w biurze?Ja może posprzątam w biurze i zrobię przysiady
Ja w biurze byłam wczoraj, także dzisiaj rest dayja muszę pracować, bo wczoraj na home office mało co zrobiłam...
No pewnie Moje biuro moje zasadybedziesz robić przysiady w biurze?
Trzymam kciuki za Ciebie i motywacje!super, ja też się wzięłam za siebie bo przydałoby się wrócić do diety z niskim IG. I w półtora tygodnia też -1kg na wadze mój cel to -6/7kg, zobaczymy jak to będzie
Bo obce laski wiedziały lepiej jak jej stan psychiczny. K@&&€ja jak się dodałam na grupie o stracie i tam akurat jedna dziewczyna napisała ,że chcą się starać o kolejne maleństwo to tak ją zjechały że jej psychika nie wytrzyma ,że powinna się bać że znowu poroni ,że powinna sobie odpuścić... Ja nie wiem skąd ta zawiść napisałam do niej prywatnie, mamy kontakt i się wspieramy nawzajem i oby dwie opuściłyśmy tą grupę