reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Kurde ale miałam jakieś popieprzone akcje w nocy. Coś mi się przyśniło takiego, że się zerwałam na równe nogi! Podeszłam do okna zobaczyć czy jest widno chyba ale w międzyczasie poczułam, że nam gołą dupę🤣 spojrzałam na starego i pomyślałam sobie „omg co ja zrobiłam”🤪 tak jakby to było coś niedopuszczalnego! Nie wiem czy mi się uroiło, ze on jest kimś innym?🤔 poszłam do łazienki tam mi coś upadło, narobiłam hałasu i dopiero zobaczyłam, że jest 3:30… i poszłam spać dalej 🫣 masakracja
A ja dziś mogłabym się nie budzić - śniły mi się dwie kreski na teście. I zachodziłam tylko w głowę, jak udało się zajść, bo w zeszłym miesiącu seks był dużo przed owu i był @ potem, a wczoraj byłam jeszcze przed owu. Więc pomyślałam, że żołnierze męża to muszą być silni sk...ni. A to że był okres to widocznie było plamienie :D :D :D :D

Niech mnie ktoś zabierze z tej roboty! Rany, jak mi się nic nie chce!
kurde, ja też dziś nie mam weny i chciałam na pocieszenie sobie zapodać dobrą kawkę z kawiarni i pech chciał, że proszę się natknęłam na pasażerkę lecącą do Seulu, która zgubiła telefon 🤦🏼‍♀️ wzięłam kolegów i chodziliśmy pp sklepach go szukać bo ona już była w inne strefie i nie mogła się cofnąć. Niestety 45 minut biegania i dupa. Telefonu nie ma. Jednak tu mi się przewija jakieś 60 tysięcy ludzi na dobę więc mógł się komuś przydać. Szkoda dziewczyny ale niestety czasem bywa i tak.

ooo super! Już się zmartwiłam, że coś się po drodze wydarzyło. Cieszę się, że wszystko w porządku :)
nie nie :) ale nadal za wiele nie wiemy, pęcherzyk jest, ale jeszcze pusty, bo byłam wczoraj na USG, ale dopiero to 5+0, więc jest czas. Wizyta za tydzień. A prog urósł z niecałych 8 (28 czerwca) do niecałych 15 (1 lipca) szału nie ma, ale tragedii też nie :)

nie nie :) ale nadal za wiele nie wiemy, pęcherzyk jest, ale jeszcze pusty, bo byłam wczoraj na USG, ale dopiero to 5+0, więc jest czas. Wizyta za tydzień. A prog urósł z niecałych 8 (28 czerwca) do niecałych 15 (1 lipca) szału nie ma, ale tragedii też nie :)
To trzymam kciuki :) dawaj znać na priv jak się sytuacja rozwinęła :)

reklama
Dziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybrać 😅 podrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę 😉

Do góry