Avy
Fanka BB :)
Nie, że zaraz nie podoba... Ale nie ma się nijak do Tralalalanie podoba Ci się mój avatar ?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, że zaraz nie podoba... Ale nie ma się nijak do Tralalalanie podoba Ci się mój avatar ?!
Tralalala ma się nijak do niczego, więc wg mnie pasuje idealnie xddNie, że zaraz nie podoba... Ale nie ma się nijak do Tralalala
A ja dziś mogłabym się nie budzić - śniły mi się dwie kreski na teście. I zachodziłam tylko w głowę, jak udało się zajść, bo w zeszłym miesiącu seks był dużo przed owu i był @ potem, a wczoraj byłam jeszcze przed owu. Więc pomyślałam, że żołnierze męża to muszą być silni sk...ni. A to że był okres to widocznie było plamienieKurde ale miałam jakieś popieprzone akcje w nocy. Coś mi się przyśniło takiego, że się zerwałam na równe nogi! Podeszłam do okna zobaczyć czy jest widno chyba ale w międzyczasie poczułam, że nam gołą dupę spojrzałam na starego i pomyślałam sobie „omg co ja zrobiłam” tak jakby to było coś niedopuszczalnego! Nie wiem czy mi się uroiło, ze on jest kimś innym? poszłam do łazienki tam mi coś upadło, narobiłam hałasu i dopiero zobaczyłam, że jest 3:30… i poszłam spać dalej masakracja
kurde, ja też dziś nie mam weny i chciałam na pocieszenie sobie zapodać dobrą kawkę z kawiarni i pech chciał, że proszę się natknęłam na pasażerkę lecącą do Seulu, która zgubiła telefon wzięłam kolegów i chodziliśmy pp sklepach go szukać bo ona już była w inne strefie i nie mogła się cofnąć. Niestety 45 minut biegania i dupa. Telefonu nie ma. Jednak tu mi się przewija jakieś 60 tysięcy ludzi na dobę więc mógł się komuś przydać. Szkoda dziewczyny ale niestety czasem bywa i tak.Niech mnie ktoś zabierze z tej roboty! Rany, jak mi się nic nie chce!
Ja idę po czwartą z pasztecikiem... ale przynajmniej na wierzchu pomidorI wjechała kolejna buła z serem mam jeszczejakiś krem warzywny i skyra. To już zdrowiej.
A na kolacje chodzi mi po głowie falafel...
Hej hej <3 to ja i moje nowe konto, podczytuje Was z ukrycia i zauważyłam musiałam usunąć przez problemy z mailem i założyłam noweWłaśnie zobaczyłam, że jedna z dziewczyn, Staraczka25, która zaszła w ciażę w czerwcu ma skasowane konto... mam nadzieje, ze wszystko w porządku
ooo super! Już się zmartwiłam, że coś się po drodze wydarzyło. Cieszę się, że wszystko w porządkuHej hej <3 to ja i moje nowe konto, podczytuje Was z ukrycia i zauważyłam musiałam usunąć przez problemy z mailem i założyłam nowe
nie nie ale nadal za wiele nie wiemy, pęcherzyk jest, ale jeszcze pusty, bo byłam wczoraj na USG, ale dopiero to 5+0, więc jest czas. Wizyta za tydzień. A prog urósł z niecałych 8 (28 czerwca) do niecałych 15 (1 lipca) szału nie ma, ale tragedii też nieooo super! Już się zmartwiłam, że coś się po drodze wydarzyło. Cieszę się, że wszystko w porządku
To trzymam kciuki dawaj znać na priv jak się sytuacja rozwinęłanie nie ale nadal za wiele nie wiemy, pęcherzyk jest, ale jeszcze pusty, bo byłam wczoraj na USG, ale dopiero to 5+0, więc jest czas. Wizyta za tydzień. A prog urósł z niecałych 8 (28 czerwca) do niecałych 15 (1 lipca) szału nie ma, ale tragedii też nie