reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@AScarlett kiedy ta Energylandia? Może wrzesień? Dzieciory wrócą do szkół i będzie może większy spokój. Do tego Brownie zdąży się zregenerować po szpitalu. Co myślisz?
Wrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.
Najlepiej w tygodniu, bo w weekendy to tłumy są Oli min 45 min stania w kolejkach. Mysmy jak raz byli to właśnie we wrześniu, w tygodniu - pogoda była średnia, na wodne na zimno, ale na rollercostery super. I wszystko z marszu, bez stania.
Chociaż wg mojej strategii #afirmacja to ja dołączę na obiad po 🤣🤣
Nie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach 😁😅
O to to!

Wrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.
Najlepiej w tygodniu, bo w weekendy to tłumy są Oli min 45 min stania w kolejkach. Mysmy jak raz byli to właśnie we wrześniu, w tygodniu - pogoda była średnia, na wodne na zimno, ale na rollercostery super. I wszystko z marszu, bez stania.
Chociaż wg mojej strategii #afirmacja to ja dołączę na obiad po 🤣🤣

O to to!
Życzę Ci, żeby afirmacja była skuteczna :)
Czyli wstępnie sierpień ;)

W in vitro tez się zapisuje na testowania :) wiec ja nie widzę powodu, dla którego dziewczyny miałby nie zapisywać się i czekać na swój dzień.

ja wczoraj pod apteka miałam road rage i niezłe pociski poleciały, ale wstydzę się mówić, bo groziłam typowi swoimi bickami :D

ja właśnie też nie bardzo, trochę się zdziwiłam jak Anezka zapytała 😅
Przecież nie jestem gorszą staraczką przez to, że muszę podejść do ivf 😞
Wiesz, że ostatnio sobie o Tobie myślałam? I tak mnie naszła myśl, że jesteś w żałobie po utracie wizji naturalnego zajscia w ciążę.
Jak pierdolę głupoty to mnie pomiń.
Mogę postrzegac Cię przez swój pryzmat, bo akurat ogarniam temat straty tego, czego nigdy nie miałam i pozwolenia sobie na żałobę

Jedzie już za godzinę, o dzieki losie. Myślałam, że do salonu pójdę spać 😅

Gratulacje !! Trzymam mocno kciuki za piękny przyrost. Kopniak ma szczęście i idź i nie wracaj ❤️
Kicking Laura Clery GIF by VidCon
Bo to zawsze tak jest, zakazany owoc smakuje najlepiej 😬
Powodzenia dla męża 🙂

reklama
Do góry