Avy
Fanka BB :)
No to spoko, może być sierpień Ale myślałam, że we wrześniu będą mniejsze tłumy.Nie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to spoko, może być sierpień Ale myślałam, że we wrześniu będą mniejsze tłumy.Nie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach
Mi nie przeszkadza, przecież dalej to są starania i wcale nie powiedziane, że lżejsze.Ja chętnie sie dowiem o odczuciach o in vitro tutaj, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą
Wrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.@AScarlett kiedy ta Energylandia? Może wrzesień? Dzieciory wrócą do szkół i będzie może większy spokój. Do tego Brownie zdąży się zregenerować po szpitalu. Co myślisz?
O to to!Nie przesadzaj z tą regeneracją. W sierpniu już chce działać, a we wrześniu to być na mamuśkach
Życzę Ci, żeby afirmacja była skutecznaWrzesień 1 połowa u mnie odpada, bo mamy rocznicę ślubu i urlop. Ale koniec sierpnia jak najbardziej.
Najlepiej w tygodniu, bo w weekendy to tłumy są Oli min 45 min stania w kolejkach. Mysmy jak raz byli to właśnie we wrześniu, w tygodniu - pogoda była średnia, na wodne na zimno, ale na rollercostery super. I wszystko z marszu, bez stania.
Chociaż wg mojej strategii #afirmacja to ja dołączę na obiad po
O to to!
Wiesz, że ostatnio sobie o Tobie myślałam? I tak mnie naszła myśl, że jesteś w żałobie po utracie wizji naturalnego zajscia w ciążę.ja właśnie też nie bardzo, trochę się zdziwiłam jak Anezka zapytała
Przecież nie jestem gorszą staraczką przez to, że muszę podejść do ivf
Bo to zawsze tak jest, zakazany owoc smakuje najlepiejJedzie już za godzinę, o dzieki losie. Myślałam, że do salonu pójdę spać
Gratulacje !! Trzymam mocno kciuki za piękny przyrost. Kopniak ma szczęście i idź i nie wracaj
Tego samego dnia był 8/9 dni poa co z tym Twoim progiem?