reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Może Wasz najlepszy "pocisk" do człowieka:

Spotykałam się chwilę z chłopakiem, młodszy chyba trochę ode mnie coś około 2 lat. I nagle dostaje z rana sms z nieznanego numeru telefonu:
"Twój chłopak właśnie spędził ze mną upojną noc, seks byl wspanialy. Była dziewczyna"
Alez sie wkurwiłam, nie tyle tym co zaszło, bo to był początek znajomości, ale jej bezczelnością.
Więc odpisałam:
" Bo takie ździry jak Ty, tylko nocą dla samego orgazmu się bierze do łożka i używa a z takimi dziewczynami z klasą jak ja chodzi za rękę i się na mieście pokazuje bo jest się dumnym z tego, a potem żeni"....
No i efekt był taki, że chłopakowi podziękowałam za dalszą znajomość a ona m-c później na imprezie przeprosiła mnie za to, co zaszło i że napisała i stwierdzila, ze dobrze jej odpisałam zasłużyła. 😁😅
Ja mam mordkę niewyparzoną więc często komuś cisnę 👹 staram się oczywiście być miła i grzeczna ale jak ktoś tylko mi nadepnie na odcisk to ma przesrane, o czym najczęściej przekonują się ludzie u mnie w pracy. Zawsze daję im szansę na poprawę ale kiedy jej nie wykorzystają to im się obrywa- krótko, zwięźle i boleśnie.

reklama
Ja mam mordkę niewyparzoną więc często komuś cisnę 👹 staram się oczywiście być miła i grzeczna ale jak ktoś tylko mi nadepnie na odcisk to ma przesrane, o czym najczęściej przekonują się ludzie u mnie w pracy. Zawsze daję im szansę na poprawę ale kiedy jej nie wykorzystają to im się obrywa- krótko, zwięźle i boleśnie.
Też mam niewyparzoną gębę 😅
Plus szczerość do bólu. No i lubię sobie porządna kurwą zarzucić.

reklama
Do góry