reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

W końcu moja muzyczna bratnia dusza :)
Kiedyś jeździłam na HH festiwal do Giżycka i było mega. Teraz tych nowych raperów w większości nie znam, słucham klasyków gatunku ;)
OSTR do dziś łapie mnie za serce, aktualnie jego nowy utwór ‚Lemon’ o tym jak świat kocha nas okradać.. 🥹
Właśnie przypomniał mi się zacny utwór: " pocałuj mnie w dupę i jak ***** poczuj się"
Słuchałam Paktofoniki, Nagły atak spawacza...

A teraz poszukałam na YT Liber skarby

reklama
Słuchajcie ja dzisiaj zombie. Wczoraj awaria internetu, zerwany kabel, a u mnie transfer danych nie działa. Wiec miałam odwyk od forum. Telewizja mnie nie interesuje więc odpaliłam książkę. Nie byłam wczoraj w połowie i była tak cudowna, że skończyłam o 2:20. Nie mogłam pójść spać póki nie skończę.
Serdecznie polecam serie „Siedem Sióstr” jestem po przeczytaniu drugiego tomu i drugi lepszy od drugiego. Popłakałam się jakieś 6-7 razy, najpierw na smutno, później ze szczęścia. Oh! Co to była za lektura. Dzisiaj odpalam 3 tom - bezapelacyjnie.
KOCHAM ta serię! Pochłonęłam ją. Czekam aż na Legimi pojawi się ostatni tom i zagadka Pa Salta się rozwiąże ❤️

Właśnie przypomniał mi się zacny utwór: " pocałuj mnie w dupę i jak ***** poczuj się"
Słuchałam Paktofoniki, Nagły atak spawacza...

A teraz poszukałam na YT Liber skarby
Ostatnio odświeżyłam Peje i „życie kur*****”. Idealnie mi pasowało to określenie w ostatnich dwóch tygodniach.
KOCHAM ta serię! Pochłonęłam ją. Czekam aż na Legimi pojawi się ostatni tom i zagadka Pa Salta się rozwiąże ❤️
Aaaa weź mi nawet nie mów. Jeszcze tyle sióstr przede mną, a gdzie tam do Atlasu. I tak Cię podziwiam, że nie kupiłaś jeszcze książki tylko czekasz 😅 ja po wczorajszej bym nie wytrzymała. Teraz przede mną historia Star.

To ja mam mniej więcej tak:
6:00 dzwoni budzik, skipuję na drzemkę
6:05 dzwoni budzik, skipuję na drzemkę
6:10 dzwoni budzik, skipuję na drzemkę
6:15 dzwoni budzik, skipuję na drzemkę
6:20 dzwoni budzik, wreszcie wstaję, ogarniam poranną toaletę i schodzę na dół
6:30 robię herbatę i w międzyczasie myję głowę
6:40 szykuję ciuchy, suszę włosy, ubieram się
6:55 pakuję torbę do pracy
7:00 wyjeżdżam
7:15 jestem w pracy
:D
Za te drzemki bym cię zamordowała.
Na studiach jakiś czas mieszkałam z kumpelą, która też tak ciągle drzemki włączyła. Spałyśmy na jednym łóżku, bo drugie było mega niewygodne, i w końcu się już na nią wkurwiłam i jak nie wstawała po pierwszym dzwonku to ją zrzucałam z łóżka.

Ostatnia edycja:
Mam też raport przysiadów:
1234
1​
agaj1508XXX-
2​
amusedxxxXXX-
3​
Anezka11XX-
4​
AnimmkaXXX-
5​
anyżowe_loveXXX-
6​
AvyXXX-
7​
BelferkaXXX-
8​
BolilolXXX-
9​
Brownie1992XXX-
10​
JakaJaKajaXXX-
11​
KaMaLiXX-
12​
Karolina_123XXX-
13​
KasienkaolX-
14​
KejcikXX-
15​
kicikociaXXX-
16​
Kosinka94XXX-
17​
Lilli2XXX-
18​
Magdalena09XXX-
19​
Martxx1-
20​
Motylkowa!XXX-
21​
nieznosne_poplatanieXXX-
22​
nudellaXXX-
23​
Panda91XX-
24​
sylwica1410XXX-
25​
wrobelmmXXX-
Goście specjalni challengu:
Mąż BolilolX-
Jeśli są jakieś niezgodności to proszę raportować :D
Przypomnij mi, że mam zrobić za jutro 🤣

Rutyna:
6:30 - budzik, buziak dla Męża, zamykam drzwi od sypialni, on podziwia, że wstaje od razu, a nawet czasem przed 6:30, tabletka letroxu
6:30 - 6:35 - mycie buzi, ząbków, krem, nastawienie prostownicy
6:35 - jak zwykle nie mam niczego wyprasowanego, ubieram cokolwiek
6:40 - wstawienie śniadania na wynos: owsianka albo szakszuka (robi się samo jak ja się maluje)
6:45-55 - malowanie ryjka + szybki ogar z włosami
6:55-7:00 - pakowanie śniadania
7:00-7:15 - dojazd metrem do pracy
7:30 - 8:00 - śniadanie w pracy, forum, scrollowanie

@Avy też wszystkie przysiadki zrobiłam :)

@AScarlett kciuki mocno, że aż bolą

Ostatnio odświeżyłam Peje i „życie kur*****”. Idealnie mi pasowało to określenie w ostatnich dwóch tygodniach.

Aaaa weź mi nawet nie mów. Jeszcze tyle sióstr przede mną, a gdzie tam do Atlasu. I tak Cię podziwiam, że nie kupiłaś jeszcze książki tylko czekasz 😅 ja po wczorajszej bym nie wytrzymała. Teraz przede mną historia Star.
Po i rychu Peja też był 😁

Ja książek nie kupuje, biblioteka to był kiedyś mój drugi dom. Jak byłam ostatnio, coś się z panią zagadałam, mówi że mają ostatnia część. Mialam już coś nazbieranie, więc następnym razem jak będę to może wypożyczę.

reklama

Ja wszystkie uwielbiam, ale jakoś Elektrę chyba najbardziej. I jeszcze Cece była super.

Ledwo się trzymam. Ale jakbym kupiła ostatni tom, to kupiłabym wszystkie. Jak juz mam 1 z serii to lecę wszystkie - a miejsca na półkach brak. Dlatego się na czytnik przerzuciłam 🤣

Do góry