reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A co do koncertów. Ja jakoś często nie chodzę, ale lubię. Jestem anty- discopolo totalnie. Lubię rocka i jazz - wiem, rozstrzał. Metal - czasami. Za to mij mąż jest metalowcem totalnym i wybiera się na Brutala do Czech w sierpniu. Ja uznałam, że nie zniosę takiej dawki metalu 🤣

Za to 4 sierpnia idziemy na koncert Depeche Mode, a potem w październiku KSU - miało być w kwietniu, ale przełożyli.
to Ty jesteś moją muzyczną bratnią duszą👐🏻☺️

reklama
część dziewczyny, już od paru dni czaję się, by do was dołączyć ;) Mieliśmy z mężem zacząć się starać o kolejna pociechę od sierpnia..ale jakoś tak wyszło, ze postaraliśmy się w niedziele ;-) Poproszę mnie wpisać na 18.07 ;-)

A co do koncertow..niektore z was pisaly, ze chciałaby zobaczyć na żywo Lady Gage...o tak! Jak Gaga zaczęła śpiewać, to dosłownie dostałam gęsią skórkę..kobieta ma cudowny głos na żywo, show było nie do opisania! Davida Guette tez widziałam :D
cześć 😀 rozgość się, byle nie na długo 😉 czy macie jakieś problemy zdiagnozowane? długo staraliście się o poprzednią ciążę? czy obce Wam te stresy?😅

cześć 😀 rozgość się, byle nie na długo 😉 czy macie jakieś problemy zdiagnozowane? długo staraliście się o poprzednią ciążę? czy obce Wam te stresy?😅
raczej nie mamy problemów..a raczej nie mieliśmy, owszem raz byłam szybciej w ciąży, raz zeszło trochę dłużej..Ale tym razem myślę, ze problem może jakiś być(wiek) , na starość zechciało nam się jeszcze dzidziusia :p Zobaczymy, co z tego wyjdzie...jeśli nie będzie nam dane być jeszcze raz rodzicami, to przyjmiemy to godnie na klatę..
na razie oczywiście zaczął mnie bolec brzuch..A NIGDY TAK NIE MIALAM, więc na pewno to cionsz ;):)

raczej nie mamy problemów..a raczej nie mieliśmy, owszem raz byłam szybciej w ciąży, raz zeszło trochę dłużej..Ale tym razem myślę, ze problem może jakiś być(wiek) , na starość zechciało nam się jeszcze dzidziusia :p Zobaczymy, co z tego wyjdzie...jeśli nie będzie nam dane być jeszcze raz rodzicami, to przyjmiemy to godnie na klatę..
na razie oczywiście zaczął mnie bolec brzuch..A NIGDY TAK NIE MIALAM, więc na pewno to cionsz ;):)
to ile macie lat?😅

A kanapka zagryziona czekoladą 😟?
pozwól ze przytoczę cytat z internetow: Wyniki badań naukowców potwierdzają pozytywny wpływ czekolady na poprawę pracy mózgu i opóźnienie procesu starzenia się organizmu. Zawarte w niej składniki chronią przed chorobami układu sercowo-naczyniowego oraz obniżają poziom cholesterolu LDL. Zjedzenie czekolady poprawia również humor.
CZYLI TAK, kanapka z czekolada jest bardzo zdrowa! ;)

To moje dzisiejsze śniadanie. Pasta z makreli. Pycha😅

Załączniki

• IMG_0636.jpeg
    IMG_0636.jpeg
    128,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry