Avy
Fanka BB :)
Ale to jest kooperacja Więc o co Ci chodzi?Po prostu Avy chce się nas pozbyć żeby mogła nawalać posty i mieć najlepsze statystyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to jest kooperacja Więc o co Ci chodzi?Po prostu Avy chce się nas pozbyć żeby mogła nawalać posty i mieć najlepsze statystyki
Kooperacja mi się kojarzy z robotą....Ale to jest kooperacja Więc o co Ci chodzi?
No to jeszcze przez @AScarlett musisz jechać z nami i z @Avy do EnergylandiiPrzez @Avy robię przysiady
Przez @Brownie1992 wlazlam na orbitreka
Przez @Kejcik właśnie odkopalam litrową butelkę
Macie na mnie za duży wpływ
to jest pierdyliard kilometrówNo to jeszcze przez @AScarlett musisz jechać z nami i z @Avy do Energylandii
Oooo! Zajebisty pomysł!No to jeszcze przez @AScarlett musisz jechać z nami i z @Avy do Energylandii
Przyjedź do Pyrlandii to dalej Cię zabioręto jest pierdyliard kilometrów
Masz auto, masz. To o co Ci chodzito jest pierdyliard kilometrów
dziękuje,właśnie tez ten fioletowy mam a w nim 10 testów to myśle 8 lub 10 dnia testować ( oby prędzej nie było ale wg temp tendencja spadkowa wiec nie widzę trzech temp podobnych żeby cokolwiek już wyznaczać wiec może będzie jak zawsze ok 15 go )Ja używam cały czas tych testów Fioletowych ( 2 hormony) jak już koleżanka @nikaplis wspomniała i pokrywał mi się pik idealnie z rzeczywistością ( byłam na usg u gina w dzień kiedy rano pokazały mi pik) .
U mnie owulacja występuje między 14 a 17 dniem cyklu, i ja zaczynam testować od 10-11 dc, żeby nie przegapić piku, w razie gdyby szybciej się miała przesunąć owulacja. Gdy czuję, że owu już bliziutko to testuje 2 razy dziennie, żeby wyłapać pik jak najszybciej się da.
Wygląda pysznie. U nas mąż ma barszcz czerwony z uszkami z pieczarek i cebulki, a ja mam warzywa i pierś z indyka gotowaneCo na obiad robicie? U mnie takie rarytasy....
Sałatka z kurczakiem i grzanka z masłem ziołowym i mozarellą.