reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Przez @Avy robię przysiady
Przez @Brownie1992 wlazlam na orbitreka
Przez @Kejcik właśnie odkopalam litrową butelkę

Macie na mnie za duży wpływ 😅

Załączniki

• 0fe30958-12df-490e-87d8-0f68b5aa05aa.jpeg
    0fe30958-12df-490e-87d8-0f68b5aa05aa.jpeg
    42,1 KB · Wyświetleń: 94
Ja używam cały czas tych testów Fioletowych ( 2 hormony) jak już koleżanka @nikaplis wspomniała i pokrywał mi się pik idealnie z rzeczywistością ( byłam na usg u gina w dzień kiedy rano pokazały mi pik) .
U mnie owulacja występuje między 14 a 17 dniem cyklu, i ja zaczynam testować od 10-11 dc, żeby nie przegapić piku, w razie gdyby szybciej się miała przesunąć owulacja. Gdy czuję, że owu już bliziutko to testuje 2 razy dziennie, żeby wyłapać pik jak najszybciej się da.
dziękuje,właśnie tez ten fioletowy mam a w nim 10 testów to myśle 8 lub 10 dnia testować ( oby prędzej nie było ale wg temp tendencja spadkowa wiec nie widzę trzech temp podobnych żeby cokolwiek już wyznaczać wiec może będzie jak zawsze ok 15 go )

reklama
Do góry