reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

No szczerze ja się nie spodziewałam po nich takiej dużej niekompetencji. Przecież wszystkie tu zgromadzone dobrze wiemy, że owulacja wyłącznie potwierdzona testami owulacyjnymi jest domniemana.
One jakby rosły na tym hype, które mają teraz.
Obserwuje je dla inspiracji jedzeniowych. Ale nigdy nie miałam takiego "te diety muszą być super, kupię je".
mi sie nie podoba jak wrzucają tę historię pozytywne, listy dziękczynne za dietę, że dzięki diecie się udało, kij, że przy trzeciej procedurze i szóstym transferze, ale to na pewno dieta 😅 ale lubiłam mimo wszystko ich eBooki, czekałam na te dietę letnia, ale po tym co odwalily, to mi się już odechciało

reklama
współczuję! Powiem Ci, że już prawie 2 lata nie pracuję w ochronie zdrowia, ale ciągle doceniam możliwość spania codziennie we własnym łóżku i w ogóle spania całą noc bez ciągłego budzenia przez wezwanie do wyjazdu xd

Przebranżowiłaś się? :D Ja ogólnie póki co nie wyobrażam sobie innego trybu pracy, ale może dlatego, że nigdy innego nie zaznałam. 😅

Nawet im napisałam, że ten test jest przecież negatywny, to mi odpisały, że dziękują mi za moje zdanie 😂
Przecież to nie moje zdanie, to zdanie ulotki 😅
A to po Twoich wiadomościach pisały te sprostowania? 😂 Bo coś kojarzę, że było.
mi sie nie podoba jak wrzucają tę historię pozytywne, listy dziękczynne za dietę, że dzięki diecie się udało, kij, że przy trzeciej procedurze i szóstym transferze, ale to na pewno dieta 😅 ale lubiłam mimo wszystko ich eBooki, czekałam na te dietę letnia, ale po tym co odwalily, to mi się już odechciało
Do tego praca lekarzy, suplementacja, ale największe laudację dla nich. Prawda. Cienka granica między pomaganiem, a robieniem biznesu (żeby nie powiedzieć żerowaniem) na ludzkiej tragedii.

A ja wam powiem, że jestem dumna dzisiaj z siebie! Pracowałam z pomodoro dzisiaj, zrobiłam bardzo dużo. Nic nie zostawiłam na jutro na zasadzie "a dokończę to jutro", "a wyślę tego emaila jutro". Ale o 16:30 zamknęłam laptopa i już do niego nie wróciłam.
Idę szukać tego kabla do zegarka.

Przebranżowiłaś się? :D Ja ogólnie póki co nie wyobrażam sobie innego trybu pracy, ale może dlatego, że nigdy innego nie zaznałam. 😅
tak, szybko sie zorientowalam, ze to nie praca dla mnie na dluzsza mete, nosilam sie z zamiarem zmiany, ale brakowalo tego ostatecznego bodzca i tak kilka lat w tym siedzialam i po stracie pierwszej ciazy uznalam, ze to jest moment, ktory musze wykorzystac i juz tam nie wrocilam :) best decision ever

A to po Twoich wiadomościach pisały te sprostowania? 😂 Bo coś kojarzę, że było.

Do tego praca lekarzy, suplementacja, ale największe laudację dla nich. Prawda. Cienka granica między pomaganiem, a robieniem biznesu (żeby nie powiedzieć żerowaniem) na ludzkiej tragedii.
a to nie wiem, nie widziałam żadnego sprostowania, ale generalnie z tego co mi odpisało nie wynikało, że im nie przeszkadza ten "drobny" błąd merytoryczny 😅

reklama
ja ich uzywam i jestem zadowolona. Wiem tez ze @anyżowe_love nimi testuje i potwierdzila raz pik monitoringiem u lekarza wiec w sumie chyba mozna zaufac. to kiedy zaczac testowac zalezy od tego jaki masz cykl, ja np owulacje mam ok 14 dnia wiec zaczynam testowac 11dc
Dokładnie tak jak napisałaś, używam clearblue cyfrowych cały czas i dobrze się sprawdzają 🙂

Do góry