reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jak już tak ciśniemy z wyzwaniami to może rzucę Wam wyzwanie picia wody😎 ja na spokojnie w ciagu dnia wypijam 2,5 litra wody, do tego dwie kawy (jedna 200ml, później 135ml), 200ml ziół ojca sroki 😎 No i wiadomix, że jak jest okazja to jeszcze inne napoje wjeżdżają wieczorem 😉

A Ty? Ile wody wypijasz w ciągu dnia?😊💧💧💧💧
Tego wyzwania akurat nie muszę podejmować bo u mnie 2.5 l wody to norma, plus herbata jakaś , albo woda z cytryną/ limonką i zupa czasem. 😎🙂

reklama
Jak już tak ciśniemy z wyzwaniami to może rzucę Wam wyzwanie picia wody😎 ja na spokojnie w ciagu dnia wypijam 2,5 litra wody, do tego dwie kawy (jedna 200ml, później 135ml), 200ml ziół ojca sroki 😎 No i wiadomix, że jak jest okazja to jeszcze inne napoje wjeżdżają wieczorem 😉

jak tak z 2 - 2,5 na miękko wypijam :) ale lepiej mi idzie w tygodniu niż w weekend

Z różnych "lekarstw" jakie mi doktor kazała zażywać woda była najgorsza. Nie lubię pić. Normalnie w pracy cały dzień jedna herbata w takim większym kubku, czasem coś w domu. A tu nagle minimum 2l płynów 😱, a później było gorzej bo 3. Ale jak trzeba to trzeba. Jak przez dzień nie wypiłam to wieczorem siadałam i szklanka za szklanką wypiłam.

W pracy wypijam z 1,5 l wody, do tego pół litra herbaty z rana 😄 w domu zależy, ale staram się pić ok 1-1,5 l

Ej w ogóle jakie głupstwa mi się śniły dziś.
Koleżka rzygał na cmentarzu, bo Magda Gessler mu kazała pić kawę na siłę!
(oglądam Masterchefa ostatnio, więc to chyba dlatego)
Mi się śnił dzisiaj pozytywny test ciążowy, w tym śnie robiłam go przez 2 dni ciągle jak tylko nazbierałam siki, żeby sprawdzaĉ jak kreska ciemnieje 😅😆
Był to przyjemny sen byłam w nim taka szczęśliwa🫠, wkutwiona byłam jak się obudziłam, że budzik zadzwonił 😄

reklama

U mnie z piciem kiepsko niestety, nie wiem czy w sumie wszystkich napojów wypijam chociaż 2l 🙈

Do góry