Karolina_123
Fanka BB :)
Ja chyba też nie umiem bo nic mi nie podpowiadaa mój telefon nic nie podpowiada nie umiem się w to bawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba też nie umiem bo nic mi nie podpowiadaa mój telefon nic nie podpowiada nie umiem się w to bawić
Tez nie mam podpowiedzi, czy to ajfony nie mają tej funkcji? słownik mam włączony bo wyrazy czasem zmienia, ale podpowiedzi brakMi też nic nie podpowiada ;D
Ja myslalam o innych jajachJa widzę, że u Ciebie krótko, zwięźle i jak zwykle o żarciu
No właśnie chyba nie ma ale spróbowałam na telefonie służbowym i wyszło mi:Tez nie mam podpowiedzi, czy to ajfony nie mają tej funkcji? słownik mam włączony bo wyrazy czasem zmienia, ale podpowiedzi brak
Najczęściej mam ochotę na to że nie ma problemu z tym że nie ma problemuDobra, to zarzucam temat/zabawę na dziś żeby nabić strony
Najczęściej mam ochotę...... (i tutaj niech słownik w telefonie dokończy za Was zdanie)
mi ściągnęli po tygodniu i juz wiem, że to za długo bo wrosly w skóręA szwy po jakim czasie ściągają?