Kejcik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?a mój telefon nic nie podpowiada nie umiem się w to bawić
jeszcze nie, chyba dopiero dziś będzie mogłaWysyłam wirtualnego przytulasa, bo jedynie tyle mogę. Codziennie o Tobie myślę i niezmiennie trzymam kciuki. Robiłaś już pierwszą betę? Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości z wczoraj i może mi umknęło.
A ok. Ja mam wyłączone słowniki, bo mnie denerwująJak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?
o ciekawe te filmyNajczęściej mam ochotę na coś takiego jak mężczyźni (tu pozwolę sobie dać kropkę). Od kilku lat oglądam filmy erotyczne tylko dla znajomych (whaaaat?)
Najczęściej mam ochotę na coś takiego jak mężczyźni (tu pozwolę sobie dać kropkę). Od kilku lat oglądam filmy erotyczne tylko dla znajomych (whaaaat?)
Czekaj, spróbuję jeszcze razźle klikałaś !
nic mi nie wyświetla i pewnie jak mam wyłączone coś ale nie wiem gdzieJak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?