Brownie1992
Moderator
Najczęściej mam ochotę na testowanie lub części objęte ochronąZacznę!
Najczęściej mam ochotę na coś takiego drącego się boćka i nie wiem czy to opis produktu na magazynie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najczęściej mam ochotę na testowanie lub części objęte ochronąZacznę!
Najczęściej mam ochotę na coś takiego drącego się boćka i nie wiem czy to opis produktu na magazynie
Mi też nic nie podpowiada ;Da mój telefon nic nie podpowiada nie umiem się w to bawić
Może lepiej nie rób podwójnej ilości?Przyznam się, że nie.. wróciłam do domu o 20 i już mi się nie chciało nawet ruszyć palcem. Dziś spróbuję nadrobić, ale obawiam się, ze jutro mogę nie wstać.
Zdam relacje po pracy
No miałam chęć o 5 rano pisać, ale nikt nie chciałale jak to?
Bieluteńko, nawet cienia cienia nie ma
o 5 to jeszcze śpię następnie ogarniam swoje poranne rytuały i dopiero jak dotrę do roboty o 7:00 to jestem gotowa do dyskusjiNo miałam chęć o 5 rano pisać, ale nikt nie chciał
Dobra, to zarzucam temat/zabawę na dziś żeby nabić strony
Najczęściej mam ochotę...... (i tutaj niech słownik w telefonie dokończy za Was zdanie)
źle klikałaś !Kurcze, nie chciałam zepsuć zabawy, ale tak mi wyszło