reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

No co Ty gadasz, w Warszawie był lekki przymrozek wiec trochę w niektórych miejscach było ślisko, ale poza tym jest przepiękne słońce i bezchmurne niebo ☀️

To czekamy na wyniki :)

@Serduszko_23 testowałaś?
Nie było takiej potrzeby. Okres dzień przed terminem tj. 2.04, czyli kolejne "testowanie" 30.04 - zamykam peleton 🤣
Musiałam Was najpierw nadrobić, bo weekend miałam wyjazdowy...

reklama
Zuza, a Ty dzisiaj testujesz? Miałyśmy inseminacje w odstępie 1 dnia od siebie😬 U mnie kicha, ale może u Ciebie coś zaskoczy? W ogóle to podziwiam, ze odczekałaś tak długo do pierwszego testu siekanego, chociaż pewnie i tak był za wcześnie. Anyhoo, czekam na info. Team IUI podejście I 🤣🤣💪🏻💪🏻
Taaak, teścik był niestety sytuacja podobna 🙃 bielutko🤷🏼‍♀️

Ja sie wykruszam w tym miesiacu ale Wam życzę żeby kazdej z Was ten miesiac przyniósł piekne dwie kreseczki. Mimo to ze nie udzielam sie zbyt często to dziekuję Wam za udzielanie mi odpowiedzi czasem na bezsensowne pytania. Umowilam się dzis powrotem do prychiatry wlasnie przed chwila. Musze wrocic bo czuje ze przez to nasili sie moja depresja.
Strasznie mi przykro, ja tez mam za sobą epizody i jakiś czas na lekach przywracających chęć do czegokolwiek. Wiem, ze te nasze starania narażają na koszmarna huśtawkę, przy tym mając już swoje obciążenia emocjonalne i hormonalne jest jeszcze trudniej. Dobrze, ze na siebie uważasz❤️ i powodzenia

reklama
Do góry