olka11135
Fanka BB :)
No będzie pisać sama ze sobą jak na razie xD
Niekoniecznie często widzę, że dziewczyny piszą: o fajnie, że jest wątek bo nie chciałam/nie umiałam założyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No będzie pisać sama ze sobą jak na razie xD
ja nigdy nie założę, bo mi środek miesiąca zawsze wychodziNiekoniecznie często widzę, że dziewczyny piszą: o fajnie, że jest wątek bo nie chciałam/nie umiałam założyć
ja nigdy nie założę, bo mi środek miesiąca zawsze wychodzi
to u mnie obydwoje mieli termin na 14 dnia miesiąca i tak pierwsze 11 dni po terminie, a drugie 5 dni przedA mi zawsze koniec i nie lubię tego bo ja jeszcze przenoszę więc tym razem chcę oszukać system
jezu, starsznie mi przykro, ze poroniałaś, jeszcze na takim etapie. Ale trzymam kciuki, ze wszystko teraz Ci to wynagrodzi <3Tak w skrócie. Pierwsza ciąża w październiku od razu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych ( po powrocie z podróży poślubnej w Turcji) w pierwszym cyklu. Beta w 32 DC wyszła mi 38. Dotrwałam do 5 miesiąca i niestety przez niewydolność szyjki macicy straciłam ciążę i urodziłam przedwcześnie w 20 tygodniu ciąży... Poronilam 23.01stycznia. kolejne starania od marca ( ale do 3 dnia przed owu bo mąż wyjechał do pracy) ... Ale konkretne wyliczanie i pomiary od kwietnia. Także teraz to 3 cykl tak naprawdę tych ,,przyzwoitych starań). Brałam cały czas kwas foliowy, pije 2 razy dziennie Inofem na regulację hormonów po poronieniu bo zdarzały się cykle różnej długości, i w tym miesiącu z pomocą żelu conceive plus jutro się okaże jaki wynik
To był mój maluszek .. dlatego nie mogę znieść tego jak lekarze mówili że to była jeszcze mała ciąża, że ciężko określać jako ,,dziecko,,jezu, starsznie mi przykro, ze poroniałaś, jeszcze na takim etapie. Ale trzymam kciuki, ze wszystko teraz Ci to wynagrodzi <3
no chyba żart :O przecież to już normalny człowiek!To był mój maluszek .. dlatego nie mogę znieść tego jak lekarze mówili że to była jeszcze mała ciąża, że ciężko określać jako ,,dziecko,,
Dokładnie... Szkoda słów.... To co przeszłam w szpitalu to gehenna ... Ale nie chcę już wracać do tego...no chyba żart :O przecież to już normalny człowiek!
jejku popłakałam się jak zobaczyłam to zdjęcie…To był mój maluszek .. dlatego nie mogę znieść tego jak lekarze mówili że to była jeszcze mała ciąża, że ciężko określać jako ,,dziecko,,