pluto_nova
Moderator
czas wskakiwać na staregoTo ja się też pochwałę swoimi kreskami! ale…na owulacyjnym
Jeszcze 2 dni temu nawet drugiej kreski nie było. Jest działane
Zobacz załącznik 1417178
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czas wskakiwać na staregoTo ja się też pochwałę swoimi kreskami! ale…na owulacyjnym
Jeszcze 2 dni temu nawet drugiej kreski nie było. Jest działane
Zobacz załącznik 1417178
a przypomnij mi ile się staracie i jaką macie historię tak po krótce?Wciąż jeszcze nie dowierzam i podchodzę z dystansem ale jutro się okaże. Za jakąś godzinkę powtórzę dwa inne testy i zobaczymy co wyjdzie
ja teżJa robilabym betę juz dziś
Ja bede jutro i rozpoczynam testowanie xDJessssu jak zazdroszczę, chcialabym byc na etapie juz 7 dni po.
Zrobione i będzie kontynuowaneczas wskakiwać na starego
Wiem, wiem. Ale jak człowiek szuka nadziei,to i zmierzy nawet psu temperaturęale temperaturę nie mierzy się pod pachą, tylko w kontakcie ze śluzówką
Tak w skrócie. Pierwsza ciąża w październiku od razu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych ( po powrocie z podróży poślubnej w Turcji) w pierwszym cyklu. Beta w 32 DC wyszła mi 38. Dotrwałam do 5 miesiąca i niestety przez niewydolność szyjki macicy straciłam ciążę i urodziłam przedwcześnie w 20 tygodniu ciąży... Poronilam 23.01stycznia. kolejne starania od marca ( ale do 3 dnia przed owu bo mąż wyjechał do pracy) ... Ale konkretne wyliczanie i pomiary od kwietnia. Także teraz to 3 cykl tak naprawdę tych ,,przyzwoitych starań). Brałam cały czas kwas foliowy, pije 2 razy dziennie Inofem na regulację hormonów po poronieniu bo zdarzały się cykle różnej długości, i w tym miesiącu z pomocą żelu conceive plus jutro się okaże jaki wynika przypomnij mi ile się staracie i jaką macie historię tak po krótce?