palmtree
Fanka BB :)
Prawdopodobnie miałam 14 lub 15 czerwca. Jestem w szoku, trzęsę się cała.Prawda prawda. Ile dpo? Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawdopodobnie miałam 14 lub 15 czerwca. Jestem w szoku, trzęsę się cała.Prawda prawda. Ile dpo? Gratulacje
No weeeeź - ciesz się... my się cieszymy z Wami ❤❤❤Prawdopodobnie miałam 14 lub 15 czerwca. Jestem w szoku, trzęsę się cała.
Pod kazdym kątem widać... dziewczyny GRATULACJE ❤❤❤Powtórzyłam test tym razem płytkowy ale z rozcieńczonego moczu i ledwo widoczna... Jednak pinki wymiatają
Będzie widział, czy będzie pęcherzyk przodujący, powinien mieć ok 14 mm chyba wtedy jak dobrze liczęMam pytanie kalendarzyki prognozują mi owu albo 4.07 albo 6.07... czy ginekolog bedzie widział 30.06 czy cos tam się szykuje? Czy musialabym być konkretnie w te dni?
Ja się tak bardzo cieszę, że nie mogę uwierzyć.No weeeeź - ciesz się... my się cieszymy z Wami ❤❤❤
Oczywiście, że zobaczy czy rosną pęcherzyki i czy jest już jakiś dominującyMam pytanie kalendarzyki prognozują mi owu albo 4.07 albo 6.07... czy ginekolog bedzie widział 30.06 czy cos tam się szykuje? Czy musialabym być konkretnie w te dni?