Mythopoeia
Fanka BB :)
A co tam, @pluto_nova dodaj mnie pls na 30.06, nie sprawdzałam może owu było wczesniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile to nie fałszywy test .. oby pink się nie mylił... Teraz mam takie bóle delikatne jak na okresNo u Ciebie to już chyba nieważne kiedy była skoro zakończyła się sukcesem
ale pink strumieniowy nie oszukujeBetę robię jutro rano o ile kolejne testy dalej będą z przebijająca kreska, bo już miałam dwie sytuacje z kreskami i zonk...
ja bym obstawiała 15 owu, jak spadek temperaturyPo wykresie to tak jakby 2 dzień po implantacji? Tylko tu chyba za późno pokazał owulację .. raczej. Była 16.06
Znam to uczucie. Moje już na szczęście porodzilySuper! Może coś jeszcze ruszy na końcówce w tym czerwcu
Ja w tym cyklu nie wiem kiedy owu, staram się w ogóle nie patrzeć w kalendarzyk, bo już zaczynam wariować. Tym bardziej, że wszystkie moje koleżanki są teraz w ciąży :/
Na ovu jest spadek temperatury? Czy na implantację?ja bym obstawiała 15 owu, jak spadek temperatury