reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Dzięki za odpowiedź. Miałam przezroczysty i dużo śluzu 9-13 dc, ale raczej się nie udało no i nie był ciągnący, chyba🤦. Ja dodatkowo kp, więc budzę się o różnych porach😕 wystarczy jak będę mierzyć np codziennie temp o 7? Czy to trzeba dodatkowo ileś tam przespać czy coś?
Najlepiej jest mierzyć temp. o tej samej porze i przespać ciągiem chociaż te 4h 👍🏻. Jeśli np. wstajesz codziennie o tej samej porze do pracy, to najwygodniej będzie Ci wtedy właśnie ją mierzyć 😊.

reklama
Dziewczyny... Nie chcę zapeszac ale... Dziś 8/9 dpo .. od dwóch dni lekko zabarwiony śluz na brazowo różowy... Jutro lecę na betę na spokojnie ... Test Pink strumieniowy 😱😱😱😱

Załączniki

• IMG20220624061102.jpg
    IMG20220624061102.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 122
  • IMG20220624060848.jpg
    IMG20220624060848.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 121
  • IMG20220624061004.jpg
    IMG20220624061004.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 120
  • IMG20220624061018.jpg
    IMG20220624061018.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 116
  • IMG20220624061031.jpg
    IMG20220624061031.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 115
Dziewczyny... Nie chcę zapeszac ale... Dziś 8/9 dpo .. od dwóch dni lekko zabarwiony śluz na brazowo różowy... Jutro lecę na betę na spokojnie ... Test Pink strumieniowy 😱😱😱😱
Super! Może coś jeszcze ruszy na końcówce w tym czerwcu :D

Ja w tym cyklu nie wiem kiedy owu, staram się w ogóle nie patrzeć w kalendarzyk, bo już zaczynam wariować. Tym bardziej, że wszystkie moje koleżanki są teraz w ciąży :/

Super! Może coś jeszcze ruszy na końcówce w tym czerwcu :D

Ja w tym cyklu nie wiem kiedy owu, staram się w ogóle nie patrzeć w kalendarzyk, bo już zaczynam wariować. Tym bardziej, że wszystkie moje koleżanki są teraz w ciąży :/
Oby!!! Liczę na Was wszystkie! I na siebie...

Ja z tą owulacja też tak nie do końca wiem... Z każdej aplikacji inny termin ale najpewniej jak lekarz mówił ok 15/16.06.

reklama
Do góry