reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

A ja czuje lekkie skurcze macicy, takie leciutkie, jak przed okresem ale mniejsze.
Mimo to nakręcenie sięga zenitu 😄
A ja to już w ogóle zniecierpliwiona jestem strasznie i nie wiem, kiedy mam się tego okresu spodziewać i czy w ogóle..😅🙈 ciężki ze mnie „człek”, gdy jestem na takiej ciągłej niewiadomej 😩.

reklama
Powodzenia na jutrzejszym testowaniu dziewczynki!!!
Oby dzień Dziecka był dla Was tym szczęśliwym ☘️

P.S. A ja dzisiaj strzeliłam sobie owulaka w 14 dc i chyba wyłapałam pik 🙈 mimo, że nie pokładam nadziei w tym cyklu to biorę Starego w obroty, a co! Wolno mi!
Obracaj, obracaj i sobie nie żałuj 😉😉

A ja czuje lekkie skurcze macicy, takie leciutkie, jak przed okresem ale mniejsze.
Mimo to nakręcenie sięga zenitu 😄
Ja wczoraj dziwacznie się czułam :p W sensie czułam takie ciągnięcie w dół, ból krzyża rozchodzący się na uda, tak jak czasem mam DZIEŃ przed okresem albo w dniu, a jestem prawie tydzień przed, dziś tylko tak ciut z rana było i przed chwilą też takie mikro skurcze, takie trochę łaskotki 😂 No i wyjątkowo mokro mam :p

Ja wczoraj dziwacznie się czułam :p W sensie czułam takie ciągnięcie w dół, ból krzyża rozchodzący się na uda, tak jak czasem mam DZIEŃ przed okresem albo w dniu, a jestem prawie tydzień przed, dziś tylko tak ciut z rana było i przed chwilą też takie mikro skurcze, takie trochę łaskotki 😂 No i wyjątkowo mokro mam :p
Ja też właśnie znowu mam mokro, bo zaraz po owu nie miałam i czuje ten ból jakby na okres a też mam jeszcze tydzień 🥰

reklama
Do góry