pluto_nova
Moderator
też polecam, moje ulubioneJa miałam z domowego laboratorium - ładnie dawały radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też polecam, moje ulubioneJa miałam z domowego laboratorium - ładnie dawały radę
Ja kupuje z domowego labolatorium na allegro 5szt w promocji 9-11zl . Korzystam z aplikacji premom do robienia zdjęć testów ale nieraz gołym okiem widać pozytywChciałabym zacząć przygodę z testami owulacyjnymi jakieś rady dla mnie macie ? Mają one sens bez mierzenia temperatury ? Bo u mnie mierzenie temperatury o jednej godzinie nie ma szans bo pracuje na różne zmiany i zazwyczaj o połowie rzeczy zapominam
Również polecam domowe labolatorium, ładnie wyłapują pik i generalnie maja dobre opinieJa miałam z domowego laboratorium - ładnie dawały radę
Ja się wahałam, ale zdecydowałam że robię inaugurację miesiąca dla starych staraczek i testuję jutro! To pierwszy możliwy termin więc pewnie będę testować codziennie standardowo aż do okresu
Sama się też nad tym zastanawiam, bo z mierzeniem temperatury też mi nie idzie . A używam testów owulacyjnych z firmy Babyplan i ładnie się barwią. Co do skuteczności - nie polegam na tego typu testach w 100% .Chciałabym zacząć przygodę z testami owulacyjnymi jakieś rady dla mnie macie ? Mają one sens bez mierzenia temperatury ? Bo u mnie mierzenie temperatury o jednej godzinie nie ma szans bo pracuje na różne zmiany i zazwyczaj o połowie rzeczy zapominam