reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Chciałabym zacząć przygodę z testami owulacyjnymi jakieś rady dla mnie macie ? Mają one sens bez mierzenia temperatury ? Bo u mnie mierzenie temperatury o jednej godzinie nie ma szans bo pracuje na różne zmiany i zazwyczaj o połowie rzeczy zapominam 😂
Ja kupuje z domowego labolatorium na allegro 5szt w promocji 9-11zl . Korzystam z aplikacji premom do robienia zdjęć testów ale nieraz gołym okiem widać pozytyw ;)

Cześć Wam, witam znajome twarze ze Staraczek ☘️
Ja na testowanie się nie zapisuję, bo jak pewnie wiecie Stary dopiero zaczął przygodę z suplami, więc wątpię żeby efekty były tak szybko widoczne 😅
Poza tym ostatnio mało okazji do seksów bo albo nocują u nas rodzice albo się kłócimy 😅

Trzymam za Was kciuki i będę czytać w wolnych chwilach. Oby czerwiec przyniósł same dwukreski ❤️

Cześć, dołączam do kolejnego wątku miesięcznego, raczej bez szans na powodzenie ale testować itak będę. 😁
Proszę o wpisanie na 16 czerwca, może będzie prezent na imieniny skoro na urodziny nic nie wyszło. 😅 owulacja prawdopodobnie w rocznicę związku więc może, może coś z tego będzie. 😁

Chciałabym zacząć przygodę z testami owulacyjnymi jakieś rady dla mnie macie ? Mają one sens bez mierzenia temperatury ? Bo u mnie mierzenie temperatury o jednej godzinie nie ma szans bo pracuje na różne zmiany i zazwyczaj o połowie rzeczy zapominam 😂
Sama się też nad tym zastanawiam, bo z mierzeniem temperatury też mi nie idzie 😆🙈. A używam testów owulacyjnych z firmy Babyplan i ładnie się barwią. Co do skuteczności - nie polegam na tego typu testach w 100% 🤷🏼‍♀️.

reklama
Mi dwie aplikacje pokazują owulacje w innych terminach 🙈😂
Dlatego postanowiłam ze będzie seks co drugi dzień przez cały miesiąc 🙈😂 większa szansa by trafić.

Martwi mnie tylko czy gynoflor nie utrudni zapłodnienia🤷🏼‍♀️

Do góry