reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Hej dziewczyny! Po intensywnym ciężko pracującym maju i wcześniejszym okresie który nawet nie pozwolił mi zatestować na majówkowych kreseczkach, pisze się na 04.06 :) Co prawda z tego lekko mówiąc zapieprzu w maju, nawet nie wiem czy i kiedy była owulka, ale okres powinien być albo 06.06 albo 08.06, także myślę, że w sobotę już coś by było 🤞Powodzenia wszystkim!

reklama
Hej dziewczyny! Po intensywnym ciężko pracującym maju i wcześniejszym okresie który nawet nie pozwolił mi zatestować na majówkowych kreseczkach, pisze się na 04.06 :) Co prawda z tego lekko mówiąc zapieprzu w maju, nawet nie wiem czy i kiedy była owulka, ale okres powinien być albo 06.06 albo 08.06, także myślę, że w sobotę już coś by było 🤞Powodzenia wszystkim!
To testujemy razem! O ile wytrzymam do soboty.
Brzuch nadal mnie boli okresowo, mam dużo śluzu białego, wodnisty a do tego mega ból głowy. Czy to cionsz?!

Brzuch nadal mnie boli okresowo, mam dużo śluzu białego, wodnisty a do tego mega ból głowy. Czy to cionsz?!

Trzymajmy się razem!!
Testowanie w sobotę to caly dzień na cieszenie się bez konieczności siedzenia w pracy! Tak sobie tlumaczę :p Plus zaczynam urlop od poniedzialku wiec idealnie by bylo na rozpoczęcie wolnego!

Ja mam to samo! Wczoraj były seksy i stary powiedział, że tak mokro przed okresem to jeszcze nie było 🧐Przewiduje nam cionsz 😅

Trzymajmy się razem!!
Testowanie w sobotę to caly dzień na cieszenie się bez konieczności siedzenia w pracy! Tak sobie tlumaczę :p Plus zaczynam urlop od poniedzialku wiec idealnie by bylo na rozpoczęcie wolnego!

Idealny moment na testowanie 🙂 Mi jakoś zawsze wypada na weekend i przy bieli zawsze mogłam się na trochę zamknąć w sobie a potem otwierać winiacza bez wyrzutów sumienia 😆

Pryszcze są? Bocian srający był?? Tu nie tak łatwo kochana po dwóch, trzech objawach w cionszy być, się musisz lepiej postarać 🤣 weź np. jakąś chałupę wyremontuj czy coś. Ten brzuch to Cię pewnie z nic nie robienia boli tak jak mnie 🤣😅😂
Ps. Musiałam. Wybacz. Jad we mnie od wczoraj krąży

Pryszcze są? Bocian srający był?? Tu nie tak łatwo kochana po dwóch, trzech objawach w cionszy być, się musisz lepiej postarać 🤣 weź np. jakąś chałupę wyremontuj czy coś. Ten brzuch to Cię pewnie z nic nie robienia boli tak jak mnie 🤣😅😂
U mnie stadko pryszczy, bocian przeleciał nad głową 4 razy i ciąży nie ma 🤣 🤣🤣

To dupa bo nie widziałam w tym roku jeszcze żadnego bociana😭😭😭

Ale pryszcze są! 3 na szyi i 1 na brodzie🥰🥰🥰

reklama
Do góry