Ja to samo też 5/6 dpoHej
U mnie dzisiaj 5 dpo ( potwierdzone testami owulacyjnymi ) . Niedługo zaczynam testowanie . kusiło mnie żeby zacząć już dzisiaj, ale się powstrzymałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo też 5/6 dpoHej
U mnie dzisiaj 5 dpo ( potwierdzone testami owulacyjnymi ) . Niedługo zaczynam testowanie . kusiło mnie żeby zacząć już dzisiaj, ale się powstrzymałam.
Ja będę testować dopiero w lipcu, jutro mam zrobić zastrzyk z ovitrelle wiec nie wyrobie sie z testowaniem w tym miesiącu. Można mnie usunąć z tabeli
To widzimy się na marcowych mamach haha Ja już dwa razy z cyklu czerwcowego zaszłam w ciążę. Z jednej mam uroczego synusia, druga niestety stracona ale do trzech razy sztukaPo prostu chciałaś testować w moim miesiącu
To widzimy się na marcowych mamach haha Ja już dwa razy z cyklu czerwcowego zaszłam w ciążę. Z jednej mam uroczego synusia, druga niestety stracona ale do trzech razy sztuka
Mi wychodzi termin na 17.03 Wiec raczej powinnam się zmieścić w marcowych. Córka równo w 40tyg urodza a synuś w 41 z hakiem. Żebym tylko się na urodziny swoje nie rozczarowała betą <0.100Jak wszystko pójdzie zgodnie z moim planem to TP na 30.03, ale jako że ja nie rodzę przed terminem to pewnie pójdę na kwietniówki bo moja wymarzona data to 03.04 ale już wiem że pewnie będzie 01.04 bo ja mam szczęście do głupich dat
Zazdroszczę Wam... juz niedługo najbardziej ekscytujący moment w całym cykluJa to samo też 5/6 dpo
Z jednej strony ekscytujący a z drugiej stresujący czy znowu pokaże się bielZazdroszczę Wam... juz niedługo najbardziej ekscytujący moment w całym cyklu
Póki piłka w grze - myślimy pozytywnie, na smutaski przyjdzie czas.Z jednej strony ekscytujący a z drugiej stresujący czy znowu pokaże się biel
Z jednej strony ekscytujący a z drugiej stresujący czy znowu pokaże się bielZazdroszczę Wam... juz niedługo najbardziej ekscytujący moment w całym cyklu
Dziś temperatura mi spadła o 0,20 w dół...Póki piłka w grze - myślimy pozytywnie, na smutaski przyjdzie czas.