Carmen2412
Fanka BB :)
Ja czuje się już jak ma @ testy białe . Wiec pewnie za dwa jak w zegarku @ . Jestem tak wyrąbana z siły że odechciewa mi się wszystkiego - zdecydowanie muszę odpocząć od wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znam to.Ja czuje się już jak ma @ testy białe . Wiec pewnie za dwa jak w zegarku @ . Jestem tak wyrąbana z siły że odechciewa mi się wszystkiego - zdecydowanie muszę odpocząć od wszystkiego
Przykro mi Kochana. Ale teraz przynajmniej masz jasna sytuację. Beta już prawidłowo niska , więc teraz tylko się pozytywnie nastawić i działać w lipcu będzie dobrze! W końcu na pewno się uda! Na kolejny miesiąc praktycznie cała nasza ekipa babeczek przechodzi i będzie walczyć o piękne kreseczki więc głowa do góry! W grupie siła!Długo @ się rozkręca? Denerwuje mnie nie boli mnie wcale brzuch, mogłoby się porządnie ruszyć, bo nie mogę w kalendarzyku zaznaczyc prawidłowo ...
Za to głowa mi pęka...
I wkręcam sobie implantację
Krew jest tylko w środku , nic nie wyplywa, nie bolą mnie piersi, ani brzuch, nigdy tak nie mialam. Na tamponie jest tylko śladowa ilość, żadnych skrzepow, sama krew. Ale wtedy test wyszedlby biały? Do okresu wg kalendarzyka 5 dni... domniemana owu z różowym sluzem 11.06.
Zawsze bolał mnie brzuch, co drugą miesiaczkę mocniej, a pomiędzy słabiej, teraz totalnie nic...
Edit.... @ pełną parą chwilę po goracym prysznicu
Mam podobnie. Czuję, że okres nadchodzi Mam dostać jutro niby. Nie robiłam testu jeszcze, nie chcę już tej bieli oglądać. Jest mi dziś smutno i jestem przygnębiona tym wszystkim.Ja czuje się już jak ma @ testy białe . Wiec pewnie za dwa jak w zegarku @ . Jestem tak wyrąbana z siły że odechciewa mi się wszystkiego - zdecydowanie muszę odpocząć od wszystkiego
Ja też już nie chce mi się nic w tym temacie robić. Byłam po ostatnim testowaniu nagrzana, że ojeny teraz zrobię to i tamto, kupię wiesiołka i jedziemy, a teraz mi się nie chce nic. W tym cyklu chyba robię sobie przerwę od myślenia o tym. Z resztą i tak w wakacje to trochę dupa, bo ciągle są jakieś wyjazdy, wesela, spotkania rodzinne :/ już widzę, że kolejne owu będę miała jak pojedziemy do moich rodziców, a mi kompletnie nie leży seks jak śpię u kogoś w domu, więc odpada.Mam podobnie. Czuję, że okres nadchodzi Mam dostać jutro niby. Nie robiłam testu jeszcze, nie chcę już tej bieli oglądać. Jest mi dziś smutno i jestem przygnębiona tym wszystkim.