reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Widzicie tu cień cienia? Oszukał mnie dziad jeden, mam mocne bóle okresowe i jak narazie plamie tylko

Załączniki

• IMG_20220627_140329326.jpg
    IMG_20220627_140329326.jpg
    556,6 KB · Wyświetleń: 124
  • IMG_20220627_140303935.jpg
    IMG_20220627_140303935.jpg
    506,8 KB · Wyświetleń: 125
Cześć wszystkim:) czytam wątki staraczek od kilku miesięcy, ale dopiero dzisiaj oficjalnie dołączam. Nasze starania to 10 miesięcy, wg gin wszystko jest ok tylko trzeba czekać... Z leków od msc biorę eutyrox , endo zapewniała , że w kolejnym cyklu już na 💯 pyknie, niestety okres przyszedl wczoraj i to jeszce 5 dni wcześniej🙈 kolejne testowanie będzie w lipcu i chyba wizyta w klinice

A badaliście już wszystko?

13-14 dni ,ale powtarzałam testy i na innych nie ma nawet cienia więc pewnie fałszywy alarm a już miałam taką nadzieję 🥺
Ahhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka😞. Mnie oszukał już bobo test, pink test i facelle w mojej karierze testomaniaczki.
Aaaaa i pre test tez kiedyś pokazał mo fałszywa kreskę

Ahhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka😞. Mnie oszukał już bobo test, pink test i facelle w mojej karierze testomaniaczki.
Aaaaa i pre test tez kiedyś pokazał mo fałszywa kreskę
Tak bardzo chciałam,aby to była prawda nawet mój widział te kreskę. Złudne nadzieje 🥺

Już tak nie mam nadziei na ciążę,że nie zapisuję się na testowanie,bo wiem,że i tak nic z tego... Powodzenia dziewczyny i gratulacje tym którym się udało. Zdrowych ciąż i szczęśliwego zakończenia 🌞🤰👪🧑‍🍼

reklama
A badaliście już wszystko?
Mało badaliśmy do tej pory, gin zleciła mi tylko prolaktyne , wyszła ok. Biorę Wit d i kwas foliowy. Plus zbijam tsh , daje nam jeszce jeden cykl i będę umawiać wizytę 😑 w zimę robiłam też testy owulacyjne , owulacja wychodziła mi jak w aplikacji więc już nie kupuje testów i trzymam się apki

Do góry