reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Dziewczyny dzisiaj zrobiłam oznaczenie TSH i wynik mnie zwalił z nóg wyszło 7.51 🤦 nie dziwota że nic nie styka. Pytanie, jak szybko eutyrox działa ? Mam jeszcze jakieś szanse jak zacznę od jutra brać leki, że w tym cyklu zaskoczy ? Owu była w czwartek
mi spadło w miesiąc czasu z 4 do 1.7 więc chyba aż tak szybko nie spada :(

reklama
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam oznaczenie TSH i wynik mnie zwalił z nóg wyszło 7.51 🤦 nie dziwota że nic nie styka. Pytanie, jak szybko eutyrox działa ? Mam jeszcze jakieś szanse jak zacznę od jutra brać leki, że w tym cyklu zaskoczy ? Owu była w czwartek
Po 2 tygodniach można już zaobserwować znaczny spadek :) poza tym warto zrobic resztę badań tarczycowych i usg tarczycy :)

Hej! Czy wątek jest aktualizowany na bieżąco? Tzn na czerwiec się już nie łapie, ale na lipiec chętnie się dopisze :)

Hej! Czy wątek jest aktualizowany na bieżąco? Tzn na czerwiec się już nie łapie, ale na lipiec chętnie się dopisze :)

Tak, są wątki co miesiąc :)
Jutro będzie lipcowy, zostawię tu link. Spokojnie
Zwykle jest tak, że jak wchodzi nowy wątek to dziewczyny się przenoszą i mało kto zagląda na ten bieżący, a jednak troszkę dziewczyn jeszcze czeka na testowanie ;)

Mi kiedyś lekarz powiedział, ze zbić jest łatwo, bo można ustawić dawkę gigant, ale mimo, ze cyfra się zmieni to organizm i tak potrzebuje kilku miesięcy by się ustabilizować

Mam i ja! W sobotę 30. Jest ok?

Tak, jest ok :)

Przechwytywanie.JPG

Po 2 tygodniach można już zaobserwować znaczny spadek :) poza tym warto zrobic resztę badań tarczycowych i usg tarczycy :)
super, dziękuję Ci za tą iskierkę nadziei 😊 już się konsultowałam, dostałam eutyrox 0.75, skierowanie na resztę badań tarczycowych oczywiście też. Rozmawiałam też z moim ginekologiem i powiedział to co Ty napisałaś, że są duże szanse że przy tym leczeniu może zaskoczyć, więc tego się trzymam.

reklama
Cześć Dziewczyny 😊
Pozwoliłam sobie przycupnąć i napisać w tym wątku. Nie widzę nigdzie marcowych mam na 2023, a być może do nich dołączę. Dziś mam 23 dc, 8 dpo i zobaczyłam cień cienia na dwóch testach: doz i facelle w regulaminowym czasie 🙈 cienie są ciężkie do uchwycenia na foto.
Czy któraś z Was facelle oszukały i cień okazał się fałszywym alarmem ?

Wszystkim niebawem testującym życzę dwóch wyraźnych kresek i pięknych przyrostów bety 😊😊

Załączniki

• 0DE0A309-718B-41EB-BDE1-5CC0A5F8FA7D.jpeg
    0DE0A309-718B-41EB-BDE1-5CC0A5F8FA7D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 110
Do góry