DobreMyśli
Fanka BB :)
Takie wiadomości z rana to ja lubię GratulacjeMam betę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie wiadomości z rana to ja lubię GratulacjeMam betę!
U mnie w zeszłym roku 22 dc test biały a 23 dc już cień cienia drugiej kreski więc jeden dzień a duża różnicaZapomniałam siknąć z rańca ale do wczoraj było biało
Ale pięknie rośnie!!!Mam betę!
Potroiła sięAle pięknie rośnie!!!
Trzymam mocno kciuki!!!!Dobra dziewczyny byłam w rossku kupiłam dwa pinkowe patyki jutro strzelam pierwszy oczywiście już chodzi mi po głowie, żeby od razu machnąć ale ten jeden dzień już mnie nie zbawi chyba
SikajDobra dziewczyny byłam w rossku kupiłam dwa pinkowe patyki jutro strzelam pierwszy oczywiście już chodzi mi po głowie, żeby od razu machnąć ale ten jeden dzień już mnie nie zbawi chyba
Już się tak wodą opiłam, że nie ma sensu dziś dopiero 22 dc więc z porannego moczu i tak trzeba było pod lupą szukać tej drugiej kreski (o ile w ogóle by coś zamajaczyło) a gdzie już po litrze wody muszę uzbroić się w cierpliwośćSikaj