reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Hej dziewczyny ❤️ Gratuluję 2 kreseczek ❤️❤️❤️

Mnie boli dziś strasznie podbrzusze 🙄 do tego stopnia, że musiałam wziąć tabletkę 😏 (bardzo rzadko biorę przeciwbólowe) do miesiączki mniej więcej 8 dni ale czuję, że niestety przyjdzie wcześniej 😪
Ja dokładnie tydzień temu i w poniedziałek myślałam, że okres mi się zbliża. Nawet pisałam tutaj, że czuję się jak na okres. Ale jednak nie przyszedł. Trzymam mocno kciuki, żeby było tak i Ciebie!

Dziękuję 😊zobaczymy jakie będą przyrosty jak ok to zacznę się cieszyć a na razie podchodzę z dystansem..
Jutro od razu dawaj znać! Ja też oczywiście Was poinformuję 🙂 lekki stres znowu mam... Jadę przed pracą więc myślę że równie szybko będę miała wynik. Może o 10/11 rano :)

Ja dokładnie tydzień temu i w poniedziałek myślałam, że okres mi się zbliża. Nawet pisałam tutaj, że czuję się jak na okres. Ale jednak nie przyszedł. Trzymam mocno kciuki, żeby było tak i Ciebie!
Czas pokaże 😁 jak pisałam wczesniej u nas było tylko jedno podejście więc cudów nie oczekiwałam choć liczyłam, że to wystarczy 😜 póki okresu nie ma piłka w grze 💪🏻😅 za dwa dni zrobię test. Dzięki 🥰Również trzymam kciuki za Ciebie! Rośnijcie zdrowo z fasolką 🤰🏼❤️

Czas pokaże 😁 jak pisałam wczesniej u nas było tylko jedno podejście więc cudów nie oczekiwałam choć liczyłam, że to wystarczy 😜 póki okresu nie ma piłka w grze 💪🏻😅 za dwa dni zrobię test. Dzięki 🥰Również trzymam kciuki za Ciebie! Rośnijcie zdrowo z fasolką 🤰🏼❤️
Właśnie u mnie tez tylko jedno podejście, bo męża nie było w domu wcześniej i później przez kilka dni. Dodatkowo przesunęła mi się owulacja i dosłownie wyczułam ją 🙈 więc da się i tak!! Trzymam kciuki!

reklama
Do góry