reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Gratulacje dla dziewczyn którym się udało :-)
Teraz trzymajcie za nas kciuki :-)
Ja staram się skupiać na wszystkim innym by jakoś przetrwać.
Czekam na wątek lipcowych staraczek.

Myślę że jutro albo we wtorek założę 😊
Nie chce za wcześnie bo jeszcze trochę dziewczyn testuje na koniec miesiąca ❤️

a właśnie! Z tego co pamietam jesteś po poronieniach - czy badałaś coś i dostałaś jakieś leki od lekarza? Coś mi świta, ale nie do końca pamietam historię…
No to 3ciaza pierwsza poronienie zatrzymane w 9 tyg w maju 21,druga biochemiczna w lutym.Teraz byłam u Litmanowicza bo już immunologię badam i nad in vitro myślimy..kazał brać od owulacji heparyne nie od testu..jutro zrobię bete bo po tym biochemię to ostrożnie do tematu podchodzę..

reklama
No to 3ciaza pierwsza poronienie zatrzymane w 9 tyg w maju 21,druga biochemiczna w lutym.Teraz byłam u Litmanowicza bo już immunologię badam i nad in vitro myślimy..kazał brać od owulacji heparyne nie od testu..jutro zrobię bete bo po tym biochemię to ostrożnie do tematu podchodzę..
czyli jednak moja pamięć nie jest, aż taka zła 😝 Trzymam kciuki za betę 🤞🤞🤞

Do góry