reklama
dziękuję za link na ich stronę.
od razu pooglądalam sobie.......... i teraz to już mam mętlik w głowie. Kołderka super na pewno kupię tę wielosezonową, pościel też ale zaczęłam sie zastanawiać czy nie kupić śpiworka jeszcze do tego? mały znosi spanie w śpiworku bo jeden ma. ale to taki sprzed wielu pokoleń i nie uważam by był taki dobry. no bo jak się rozkopie to nic nie da super kołderka..
od razu pooglądalam sobie.......... i teraz to już mam mętlik w głowie. Kołderka super na pewno kupię tę wielosezonową, pościel też ale zaczęłam sie zastanawiać czy nie kupić śpiworka jeszcze do tego? mały znosi spanie w śpiworku bo jeden ma. ale to taki sprzed wielu pokoleń i nie uważam by był taki dobry. no bo jak się rozkopie to nic nie da super kołderka..
Lolka777
mama dwulatka
U nas spiworek sie bardzo sprawdzal, do momentu kiedy Lewcio juz zaczal wstawac. teraz ma roczek i spi w spioszku, pod spodem body z krotkim rekawkiem. Kolderka nic nam nie daje, po chwili i tak laduje pod Lwiatkiem
Mamy zestaw poscieli feretti + ochraniacze, jest to firma godna polecenia
Mamy zestaw poscieli feretti + ochraniacze, jest to firma godna polecenia
pvogt
Początkująca w BB
ja martynce zakładam bodziaka z krókim rękawkiem na to lekki pajacyk i spi owinięta w cienki rożek bo lubi być przytulona. Pierwsza tez tak zasypiała. Kołderek póki co nie stosuję żadnych, spiworki się u mnienie sprawdzały, jak dziewczyny były małe to wolały spać w rożku a starsza jak troszkę podrosła za bardzo sie wierciła na śpiworek i tak dwa leżą w szafie jeden na 70 cm a drugi na 110cm. Starsza spi pod kołderką czysto teoretycznie bo się kula po całej powierzchni łózeczka i najczęściej kołderkę ma pod sobą. Zakładam jej bodziaka z długim rękawem i śpioszki i jest jej odpowiednio ciepło i wygodnie.
reklama
Orsi005
Fanka BB :)
ja swemu na noc zdejmuje skarpetki niech stópki odpoczywaja w nocy :-):-)