reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w co ubieracie maluchy do spania?

no właśnie feretti ma to wypełnienie ingeo, o którym wspomniałam, więc na pewno jest dobrej jakości i warto zakupić :)

reklama
dziękuję za link na ich stronę.
od razu pooglądalam sobie.......... i teraz to już mam mętlik w głowie. Kołderka super na pewno kupię tę wielosezonową, pościel też ale zaczęłam sie zastanawiać czy nie kupić śpiworka jeszcze do tego? mały znosi spanie w śpiworku bo jeden ma. ale to taki sprzed wielu pokoleń i nie uważam by był taki dobry. no bo jak się rozkopie to nic nie da super kołderka..

U nas spiworek sie bardzo sprawdzal, do momentu kiedy Lewcio juz zaczal wstawac. teraz ma roczek i spi w spioszku, pod spodem body z krotkim rekawkiem. Kolderka nic nam nie daje, po chwili i tak laduje pod Lwiatkiem:tak:

Mamy zestaw poscieli feretti + ochraniacze, jest to firma godna polecenia:tak:

kupie komplet tej pościeli feretti który wybrałam tym bardziej że zaoszczędze na ochraniaczu bo mam łóżeczko turystyczne:-)

w zamian za to kupię wielokrotnie polecany śpiworek :-D

Mój synek ma 4,5 miesiąca. Z uwagi na to, ze u nas troche wieje od okien to zakładam mu bodziaka z długim rekawem bluzeczke lub kaftanik i spiochy czasem skarpety- lub bodziak długi i pajacyk

ja martynce zakładam bodziaka z krókim rękawkiem na to lekki pajacyk i spi owinięta w cienki rożek bo lubi być przytulona. Pierwsza tez tak zasypiała. Kołderek póki co nie stosuję żadnych, spiworki się u mnienie sprawdzały, jak dziewczyny były małe to wolały spać w rożku a starsza jak troszkę podrosła za bardzo sie wierciła na śpiworek i tak dwa leżą w szafie jeden na 70 cm a drugi na 110cm. Starsza spi pod kołderką czysto teoretycznie bo się kula po całej powierzchni łózeczka i najczęściej kołderkę ma pod sobą. Zakładam jej bodziaka z długim rękawem i śpioszki i jest jej odpowiednio ciepło i wygodnie.

Body to fajna rzecz ,ale jesli niunia wyrosnie z bodow i musimy zalozyc pizamke to zakladacie rowniez skarpetki na noc czy z golymi stupkami.

reklama
Do góry