justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ciekawe czy Helenka tez taka bystrzacha bedzie jak Zuzka. Poprzeczka jest wysoka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cwiczycie z dziecmi? oczywiscie an serio sie nie da, bo mozna boki zrywac patrzac na ich wykonanie, ale zabawa jest przednia
Ciekawe czy Helenka tez taka bystrzacha bedzie jak Zuzka. Poprzeczka jest wysoka;-)
Luandzia gratulację dla Zuzi bystra z niej dziewczynka
mysle ze wszystkie dzieci w tym wieku sa wystarczy ze cos je zainteresuje u Zuzi zwierzeta sa numer jeden zna takie o ktorych ja nie mialam do niedawna pojecia i wie nawet gdzie zyja np w Afryce
M ostatnio ściągnął małej kilka płyt z seri mądry amluch już wcześniej by ła nimi zafascynowana a teraz jest to hot numer 1:-)
Zwierzątka do tej pory są numer jeden;-) ostatnio jednak zakochała się w przeciwieństwach, liczbach i czy wiesz co jesz:-)Zuzia lubi tylko ten odcinek o zwierzetach pozostale jej nie podchodza
ja posiadam na chomikuBtw. te odcinki "Mądrego Malucha" mogłybyście mi jakoś podrzucić?