reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

Anetasa, kiedyś pisałaś że z Tusia układasz puzzle na necie, mogłabyś podać linka do strony bo nie pamiętam czy podawałaś:sorry2:

reklama
patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil

patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil[/QUOTE]

tego tez sie boje:tak::tak::tak:

ja poszukuje ksiazeczek edukacyjnych dla 2latkow. nie cche kolorowanek z naklejkami, bo takie mamy, a Julitka nie ejst zbytnio zainteresowana.

co mozecie polecic?

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Mjandra jakie fajne książeczki...... ja ostatnio szukałam i u nas takich nie ma:no::no::-:)-:)-:)-:)-(

no wlasnie.
ja zazywczja szukam tego typu rzeczy w marketach i nie widze. sa same kolorowanki:baffled:

Ja się zastanawiałam nad tą teczką 2-latka (trochę inną niż w linku) i mi ktoś sprzed nosa sprzątnął :wściekła/y: A niedroga jest, bo 13 zł.

na allegro, czu u Ciebie w pracy?

Anetasa, kiedyś pisałaś że z Tusia układasz puzzle na necie, mogłabyś podać linka do strony bo nie pamiętam czy podawałaś:sorry2:

Ja z Tuśką puzle na necie:szok: chyba coś Ci sie pomyliło:confused: ja Tuśki wogóle nie dopuszczam do kompa:no: bo jestem przeciwniczką ewentualnie obejrzeć zdjęcia albo wybrać jakąś kolorowanke ze strony mini mini i tyle jej kontaktu z kompkiem:baffled:

patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil

ja wogóle kompkowi na tym etapie rozwoju naszych dzieci mówię nie:sorry2:

reklama
Do góry