reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

reklama
taaak, wymyslam na poczekaniu, np: co to jest? (Julitka od razu odpowiada: zagadka:-D:-D:-D) ma czerwone skrzydla w czarne kropki i fruwa?

probowala nauczyc mala bawic sie w prawdziwego chowanego, z liczeniem, szukanie, zaklepywaniem, ale jakos ja nie kreci. ona woli taki bez regul:-D:-D

klocki ja coraz bardziej pociagaja, bo do tej pory, to lezaly bezuzyteczne, ale szalu jeszcze nie ma

probowala nauczyc mala bawic sie w prawdziwego chowanego, z liczeniem, szukanie, zaklepywaniem, ale jakos ja nie kreci. ona woli taki bez regul:-D:-D

klocki ja coraz bardziej pociagaja, bo do tej pory, to lezaly bezuzyteczne, ale szalu jeszcze nie ma
u nas w chowanego włąsnie z liczniem itp przypasowało małemu, również lubi ostatnio bawić się w zamianę ról czyli ja jestem tatusiem , Adaś mamusią, Maja tatusiem i J Mają:szok::tak::tak::tak:........... no i mały od kilku dni jest kotkiem:sorry::sorry::sorry: chodzi na czworak i miałczy wołając: daj mleka misiećkę

My też próbowaliśmy i już myśleliśmy, że się udało, ale Maciuś nie potrafi usiedzieć schowany w jednym miejscu i jak go zaczynamy szukać, to on wyskakuje i cieszy się jak wariat.

Ostatnio dostał kopa energetycznego. Cały dzień biega i jest non stop spocony. Myślę, że to dlatego, że mniej na dworze przebywamy.

no i mały od kilku dni jest kotkiem:sorry::sorry::sorry: chodzi na czworak i miałczy wołając: daj mleka misiećkę

juz chyba kazdy wie, ze bycie jakims zwierzatkeim, to u nas normalka:-D, ale dzis niunia dala kolejny popis: jadla rosol, jak zwykle kluski byly pod stolem. zeszla i widze, ze zbiera. potem mowi: kliuśki. ja pytam: pozbieralas? niunka: buzią jak piesiek:-D:-D:-D:-D:szok:

My też próbowaliśmy i już myśleliśmy, że się udało, ale Maciuś nie potrafi usiedzieć schowany w jednym miejscu i jak go zaczynamy szukać, to on wyskakuje i cieszy się jak wariat.

Ostatnio dostał kopa energetycznego. Cały dzień biega i jest non stop spocony. Myślę, że to dlatego, że mniej na dworze przebywamy.

tak bylo jak sie bawilysmy we 2, dlatego kiedys bawilismy sie we 3 i jedno z Julitka siedizalo schowane:-D:-D

niunka jak nie wyszaleje sie na dworze, to tez biega po domu.

pamietam, jak Kamilek musial w takie dni przed snem przemierzyc kilkanascie razy dlugosc ich pokoju -duzy byl:rofl2:

:-D:-D:-D dzieciaczki są czadowe młody np. chowa głowę pod kołdrę pupa i nogi wystają a on krzyczy "mamo no sukaj tego Igola":-D:-D fakt że czasami jak się schowa to siedzi cicho że trudno go znaleźć

juz chyba kazdy wie, ze bycie jakims zwierzatkeim, to u nas normalka:-D, ale dzis niunia dala kolejny popis: jadla rosol, jak zwykle kluski byly pod stolem. zeszla i widze, ze zbiera. potem mowi: kliuśki. ja pytam: pozbieralas? niunka: buzią jak piesiek:-D:-D:-D:-D:szok:

tak bylo jak sie bawilysmy we 2, dlatego kiedys bawilismy sie we 3 i jedno z Julitka siedizalo schowane:-D:-D

O tak chodzenie na czworakach i udawanie pieska :tak::tak:

Mogę polecić coś fajnego sprawdzone udana zabawa i młody jest bardzo zadowolony

Gratka Dwulatka

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska a masz moz wiecej tych ksiazeczek z tej strony, bo ja mam zamiar zamowic hanifce wszystkie te dla 2latkow i nie wiem czy sie oplaca czy sie sprawdza

Do góry