reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

reklama
Nuska a masz moz wiecej tych ksiazeczek z tej strony, bo ja mam zamiar zamowic hanifce wszystkie te dla 2latkow i nie wiem czy sie oplaca czy sie sprawdza

Ja miałam te dwie czesci Gratka dla dwulatka i są ok innych nie widziałam w sklepie.

O super cos nowego poszukam w sklepie może w Auchan-ie będa dzięki

NuŚka, tą pierwszą kupiłam najpierw na wolnostojącym stoisku w centrum handlowym, a ostatnio u mnie w sklepie, powinnaś też dostać w księgarni. A drugą dostaniesz w Empiku.

cwiczycie z dziecmi? oczywiscie an serio sie nie da, bo mozna boki zrywac patrzac na ich wykonanie, ale zabawa jest przednia:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
u nas ostatnio hitem sa ptaki
posciagalam z chomika rozne zdjecia i odglosy i tak sobie sluchamy i ogladamy na razie na kompie bo W jakos nie moze mi tego wydrukowac :crazy: Zuzia umie nazwac juz wiekszosc z tych ptakow np gila kowalika kraske dzieciola wrobla itd :-) rozpoznaje tez kilka odglosow bardzo lubi ta zabawe

Do góry