reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Rzeczywiście nie zauważyłamz uporem maniaka ponawiam pytanie, bo jakos nie zostalo zauwazone:-(
"365 dni z kochany maleństwem zabawa i poznawanie świata z dziećmi od noworodka do dwulatka" jest też druga część dla starszych dzieci
byłam z Zuzią na zajęciach próbnych i ani mi ani jej się nie podobało ale może to kwestia osoby prowadzącej
donkat
Fanka BB :)
Rzeczywiście nie zauważyłam
"365 dni z kochany maleństwem zabawa i poznawanie świata z dziećmi od noworodka do dwulatka" jest też druga część dla starszych dzieci
byłam z Zuzią na zajęciach próbnych i ani mi ani jej się nie podobało ale może to kwestia osoby prowadzącej
dzieki luandzia
co do zajec, to osoba prowadzaca ma wielkie znaczenie. ja zamierzam zapisac julitke do HD.
kolezanki znajomej corka tam cozi juz 3 lata i dopiero niedawno zlapal kontakt z nauczycielkawidocznie babka nie ma podejscia do dzieci
Witajcie,
wiem, że to pytanie powraca z uporem maniaka szczególnie w tym wątku, ale mi już brak pomysłów. Nie wiem w co mam się bawić z Omarem. Musimy siedzieć w domu bo mały jest lekko przeziębiony i boję się żeby czegoś poważnego nie złapał.
Zabawa resorakami się znudziła, mosty nas nudzą, lokomotywa nudzi, kółko graniaste jest nudne i ile można kręcić się w kółko?? Zabawa w chowanego też już wychodzi nam bokiem. Rysowanie nam kompletnie nie wychodzi bo nie mamy odpowiedniego miejsca a dywana szkoda
W co się bawicie w domu z maluszkami?
wiem, że to pytanie powraca z uporem maniaka szczególnie w tym wątku, ale mi już brak pomysłów. Nie wiem w co mam się bawić z Omarem. Musimy siedzieć w domu bo mały jest lekko przeziębiony i boję się żeby czegoś poważnego nie złapał.
Zabawa resorakami się znudziła, mosty nas nudzą, lokomotywa nudzi, kółko graniaste jest nudne i ile można kręcić się w kółko?? Zabawa w chowanego też już wychodzi nam bokiem. Rysowanie nam kompletnie nie wychodzi bo nie mamy odpowiedniego miejsca a dywana szkoda
W co się bawicie w domu z maluszkami?
Ruda Iza a dlaczeg rysowanie Wam nie wychodzi? Ja rozkładam ogromniasty arkusz papieru na podłodze i kredki idą w ruch zabawa jest super. Kolorowanki nie są interesujące dla mojego syna ale bazgranie na podłodzebudujemy z klocków,czytamy książeczki,ukladamy różne edukacujne zbawki-dopasowywanie ksztaltów, zabawa w stary niedźwiedź moco śpi, w ganianego,gramy w pillkę,puszczamy bańki,tańczymy i śpiewamy,turlamy się,,,
Piłeczki od fontanny kładziemy na podłodze ( mogą byc oczywiście inne , ale lakkie) , robimy z klocków bramkę i dmuchamy do niej........, skaczemy na dużym balonie, odkręcamy i zakręcamy różne pudełka, słoiczki od kremów....itd..... wkładamy jeden do drugiego i jeden na drugi tworząc wierze......... a mały ma frajdę jak je burzy.....
Ostatnia edycja:
Rysowanie nam nie wychodzi bo nie mamy odpowiedniego miejsca, stół jest za wysoki a podłoga... hmmm mi by odpowiadała, ale omar woli nasz jasny dywanRuda Iza a dlaczeg rysowanie Wam nie wychodzi? Ja rozkładam ogromniasty arkusz papieru na podłodze i kredki idą w ruch zabawa jest super. Kolorowanki nie są interesujące dla mojego syna ale bazgranie na podłodze
Piłeczki od fontanny kładziemy na podłodze ( mogą byc oczywiście inne , ale lakkie) , robimy z klocków bramkę i dmuchamy do niej........, skaczemy na dużym balonie, odkręcamy i zakręcamy różne pudełka, słoiczki od kremów....itd..... wkładamy jeden do drugiego i jeden na drugi tworząc wierze......... a mały ma frajdę jak je burzy.....
zabawy w dmuchanie myślę że by nam się spodobała. A wszelkie wieże, najlepiej z samochodów są zbyt denerwujące bo chłopiec chce a mu nie wychodzi Turlanie uskutecznialiśmy wczoraj ze 100% zadowoleniem z obu stron a nawet z trzech bo tatek dołączył do nas bardzo szybko.
Teraz też odkryliśmy drugi raz starą lokomotywę, całe 20min siedzi i ją obserwuje, co jakiś czas wyciąga ją spod szafki (wystarczyło zakleić za głośno grający głośniczek).
Dzięki za podpowiedzi.
Kasia a wyczytałaś coś ciekawego w swojej książce?
reklama