reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

kupilam julitce znikopis. jest zainteresowana, choc nie na dlugo. dobrze,ze wybralam taki zwykly i tani, bo juz byl kilka razy zdeptany:sorry2:
ponadto mam tez dla niej kredki, tylko nie zwiecowe. pani mi polecila grube porzadne kredki olowkowe. bardzo ladnie i miekko rysuja i sa podobniez dobre do wyrabiania raczki dziecka.
jescze nie robilysmy proby.

zauwazylam, ze jak na razie to julitka lapie dlugopis w lewa raczke. jescze nie czas osadzac, ale ja jestem/bylam leworeczna, wiec kto wie????

reklama
Donkat moj Fabian tez wszystko bral w lewa raczke i tak juz zostalo jest leworeczny.Wlasciwie to umie poslugiwac sie i pisac obiema rekoma ale lewa staranniej pisze.Podobno do 3 lat trudnio ppowiedziec czy dziecko bedzie lewo czy prawo reczne.

Niania Zuzi prosiła mnie żebym jej kupiła pacynki bo z dziewczynką którą się wcześniej zajmowała bawiła się w teatrzyk i bardzo to lubiła z tym że patrzyłam na allegro i cena jednej to od 30-50 zł trochę dużo może wy wiecie gdzie można coś takiego kupić i nie wydać tyle kasy

Luandzia, nie znajdziesz taniej. Ognisko, w którym miałam praktyki w zeszłym roku kupowało pacynki i najtaniej (z jakąś zniżką "oświatową") zapłacili 30 zł za 1 sztukę. Są też takie pacynki-grzechotki, kosztują ok. 15 zł, ale to są głównie zwierzątka.

Luandzia, nie znajdziesz taniej. Ognisko, w którym miałam praktyki w zeszłym roku kupowało pacynki i najtaniej (z jakąś zniżką "oświatową") zapłacili 30 zł za 1 sztukę. Są też takie pacynki-grzechotki, kosztują ok. 15 zł, ale to są głównie zwierzątka.
\poprzeglądałam parę stron i rzeczywiście tyle kosztują może na początek kupie dwie trzy ...a potem zobaczyny

Luandzia a moze sama zrobisz pacynki?Np.ze starych rekawic z jednym palecem.

raczej nie jestem totalnym antytalentem jeżeli chodzi o takie rzeczy:zawstydzona/y:

Niania Zuzi prosiła mnie żebym jej kupiła pacynki bo z dziewczynką którą się wcześniej zajmowała bawiła się w teatrzyk i bardzo to lubiła z tym że patrzyłam na allegro i cena jednej to od 30-50 zł trochę dużo może wy wiecie gdzie można coś takiego kupić i nie wydać tyle kasy
Sa w Ikea, bardzo ladne, kolorowe
IKEA | Zabawa | Zabawki | TITTA | Pacynka
i jak kojarze nawet widzialam teatrzyk, kotarke w wersji mini( domowej) ale teraz w ofercie nie moge znalezc.

Poszukaj dobrze! Wydaje mi się że ostatnio widziałam w IKEI jakieś zwierzątkowe pacynki w całkiem przyzwoitej cenie! i jeszcze widziałam tekturowy "teatrzyk".
Tam oprócz takich zwykłych pacynek są takie na pojedyncze paluszki.

PS - mój mąż twierdzi że były po ok 10 zł.

reklama
Do góry