reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

Monia to pewnie przez forum nie podajesz mleka z kartonu bo my wszystkie propagujemy podawanie mleczka modyfikowanego;-):tak:Bo ja Tobie powiem ze jak Fabek skonczyl roczek to tez zlopal juz zwykle mleko.A Angelinie bede podawac modyfikowane do 3 lat.

Ostatnia edycja:
reklama
my zaczynamy sie uczyc ukladac te duze puzzle piankowe. oczywiscie nadal julitka woli je rozbierac niz skladac, ale powoli pytam ja gdzie jaka czesc wlozyc i naklada na odpowiednie kiejsce, choc oczywiscie jescze niedokladnie w sama dziurke:happy2:

są takie płyty do nauki angielskiego dla dzieci "angielski w domu " (niby od 3 lat ale co tam) dzisiaj puściłam je pierwszy raz Zuzi i bardzo jej się podobały jest dużo piosenek które śpiewa dwujęzyczna dziewczynka
udało mi się nauczyć Zuzie mówić po angielsku miś kot piłka i tatuś
są angielskie słowa które jest jej łatwiej wypowiedzieć niż polskie np świnka , krowa

są takie płyty do nauki angielskiego dla dzieci "angielski w domu " (niby od 3 lat ale co tam) dzisiaj puściłam je pierwszy raz Zuzi i bardzo jej się podobały jest dużo piosenek które śpiewa dwujęzyczna dziewczynka
udało mi się nauczyć Zuzie mówić po angielsku miś kot piłka i tatuś
są angielskie słowa które jest jej łatwiej wypowiedzieć niż polskie np świnka , krowa
co to za płyty chciałbym dla Mai:tak:

reklama
Do góry