reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, te są niedrogie: Pacynki - Kukiełki - Zabawki Edukacyjne - Smartoys.pl
Szybka akcjaAle się zdublowałyśmy Hruda
No wlasnie! ja tez dam sobie reke uciac ze byly takie inne niz na stronie www. Wieksze no i ten teatrzyk!Luandzia - właśnei takie na rękę oglądałam ostatnio - był i słoń i krokodyl i jeszcze napewno ze 4 inne zwierzątka!
Luandzia - a takie na palec to zle? Swoja droga fajne ma podejscie niania Zuzi. :-)Tylko pozazdroscic.
doti80
Wrześniowe mamy'07
Poszukaj dobrze! Wydaje mi się że ostatnio widziałam w IKEI jakieś zwierzątkowe pacynki w całkiem przyzwoitej cenie! i jeszcze widziałam tekturowy "teatrzyk".
Tam oprócz takich zwykłych pacynek są takie na pojedyncze paluszki.
PS - mój mąż twierdzi że były po ok 10 zł.
Zgadza się, kosztuja jakieś 10 złotych i są na całą rękę. Kupiłam łosia i krowę ale jakoś Oskarek narazie nie jest zbytnio zainteresowany. Albo talentó aktorskich u nas brak
luandzia1
Entuzjast(k)a
Szybka akcja
No wlasnie! ja tez dam sobie reke uciac ze byly takie inne niz na stronie www. Wieksze no i ten teatrzyk!
Luandzia - a takie na palec to zle? Swoja droga fajne ma podejscie niania Zuzi. :-)Tylko pozazdroscic.
Może nie złe ale Zuzka jest jeszcze chyba na nie za mała za to ma takiego pieska na rękę i go uwielbia
Luandzia, te są niedrogie: Pacynki - Kukiełki - Zabawki Edukacyjne - Smartoys.pl
widziałam ale chyba by jej nie zainteresowały ona lubi zwierzątka myślałam też o postaciach z czerwonego kapturka bo często jej opowiadam tę bajkę i nawet słucha
majandra
To tu masz z tych tańszych Dlabobaska.pl - Kiddieland, Baby Born, Baby Annabell, Chou Chou, Tomek i Przyjaciele, Tommee Tippee, Bright Starts, Smoby, Ravensburger, Hasbro, Tomy, Mega bloks, Little Tikes, Cobi, Carrera, Scooby Doo, Geomag, Ben 10, Disney, Power Rangers, Spiderm z tym, że to są właśnie te pacynki-grzechotki.
luandzia1
Entuzjast(k)a
dzięki Majandra
majandra
Luandzia, ten sklep jest niedaleko mnie, więc mogłabym Ci kupić i podrzucić w któryś weekend na uczelnię.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
nie chce Ci robić kłopotu a poza tym ja sobie lubię wszystko pooglądać w realu
co nie znaczy że nie możemy się umówić bez okazji ;-)
co nie znaczy że nie możemy się umówić bez okazji ;-)