reklama
donkat
Fanka BB :)
Cariocca widziałam na naszym forum gdzieś Jak znajdę linka to dam Ci znać
ja tez sie chetnie zaopatrze
donkat
Ja przy pierwszym dziecku też przewracałam różne ksiązki, czasopisma, miałam tego tony, ale teraz juz wiem, że to co w książce a w prawdziwym życiu to dwie inne bajki, więc teraz juz z tego nie korzystam
ale co przeczytalas, to twoje i juz cos tam wiesz, sumienie tez spokojne
ale co przeczytalas, to twoje i juz cos tam wiesz, sumienie tez spokojne
ale dużo się różniło, przez pewien czas miałam nos w książce i każdego dnia sprawdzałam czy moje dziecko pasuje do tego schematu.
Dałam szybko spokój bo zaczęłam wariować
donkat
ale dużo się różniło, przez pewien czas miałam nos w książce i każdego dnia sprawdzałam czy moje dziecko pasuje do tego schematu.
Dałam szybko spokój bo zaczęłam wariować
a ja pmietam jak dzis dzien, a raczej noc, gdy odeszly mi wody plodowe wczesniej tez nazytalam sie ksaizek i gazet jak maniaczka, a jak przyszlo co do czego, to musialam jecze raz szybko sprawdzic, czy to to i co robic, bo mialam pustke w glowei.
po urodzeniu to tylko cxytalam poradniki o zasypianiu, bo to julitki odwieczny problem.
poza tym czasem zajrzalam do takich broszurek ze szpitala, co powinno dziecko umiec wdanym miesiacu i tyle mojego edukowania sie. reszta to wiedza z zycia lub forum
to prawda i jestem odważniejsza i bardziej wyluzowanaPopieram ze przy pierwszym dziecku czyta sie wszystkie poradniki ktore wpadna w rece.Ja juz nie czytam i maciezynstwo lepiej mi wychodzi teraz niz za pierwszym razem
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj a mi się wydaje że przy oli bylam bardiej odważniejsza i wyluzowana Ola już w wieku naszych szkrabów pila zwykle mleko z kartonu a Mateuszek napewno do ukończenia 2 roku życia będzie na mleku modyfikowanymto prawda i jestem odważniejsza i bardziej wyluzowana