reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co ja mam się ubrać?

reklama
Mam podobne odczucia w temacie ubierania się. Tylko z taką różnicą, że nie mogę się nigdy zdecydować na nic konkretnego. W sumie to znajdziemy wiele propozycji w większych i mniejszych sklepach. Może podpowiecie czym się kierować by wybrać coś bardziej casualowego? Lubie chociaż tez raz w tygodniu wybrać się gdzieś ze znajomymi, a cały czas zakładam to samo. Jeśli chodzi o bieliznę to wypatrzyłam już sobie body Gatta więc to połowa sukcesu :)

Ja ostatnio oglądam się tylko za sukienkami i co jakiś czas kupuję nową. Oczywiście potem też w nich chodzę, a nie kupuję tylko po to, żeby wisiały w szafie. Teraz jeszcze chcę kupić sobie kilka par krótkich spodni, co dla mnie jest zupełną nowością, bo do tej pory akceptowałam tylko długie spodnie, ale te upały nieco zmieniły moje podejście, a przy okazji też i garderobę :p

Sama muszę się pochwalić butami, które kupiłam sobie w zeszłym roku oraz które okazały się strzałem w 10 bo śmigałam w nich wiele miesięcy:

Tak tak dokładnie takie kalosze sobie sprawiłam. Kupiłam sobie je głównie na jesień bo przeprowadziłąm się na przedmieścia oraz nie miałam dobrze zrobionej drogi. Jednak okazało się, ze chodziłam w nich równiez i zima. Zima była deszczowa, nie było sniegu a w pluchę o wiele wygodniej chodziło mi się włąsnie w takich butach. Link do: Kalosze damskie – modne i wygodne obuwie na pochmurne dni - Portal kobieco-lifestylowy - jestemkobieca.pl

Kalosze-damskie-John-Dog-Black_9DEEF1_G.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry