Witajcie czy taki wyciek z sutka może oznaczać wysoka prolaktyne ? Dodam , że wyciek jest tylko z jednej piersi. Naczytalam się, że to może również oznaczać raka , gruczolaki itd . Dopiero w przyszłym tyg mogę iść na badania . Zrobię wtedy prolaktyne i tsh bo tak zalecają. Ktoś miał tak samo ?
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
A nie lepiej iść do lekarza zamiast robić badania na własną rękę i diagnozować się z internetem?
Jak obejrzy to specjalista z pewnością powie czy trzeba zrobić badania i jakie. A potem je odpowiednio zinterpretuje.
A z czytania internetu to jedyne co, to się dopiero pochorować można
Jak obejrzy to specjalista z pewnością powie czy trzeba zrobić badania i jakie. A potem je odpowiednio zinterpretuje.
A z czytania internetu to jedyne co, to się dopiero pochorować można
Tak chciałam, ale na NFZ ciężko teraz się dostać bo zaczynają urlopy, A prywatnie w tym miesiącu nie dam rady bo mamy sporo wydatków w tym miesiącu, [emoji17]
A nie lepiej iść do lekarza zamiast robić badania na własną rękę i diagnozować się z internetem?
A z czytania internetu to jedyne co, to się dopiero pochorować można [emoji846]
frez.ja1987
Współczuję. Nie mniej, uważam, że szukanie diagnozy na forum to kiepski pomysł. Raz, że nikt tu lekarzem nie jest. Dwa, to tylko zdjęcie. Ono nie oddaje w pełni stanu rzeczywistego (każdy korzysta z innego sprzętu). Jeżeli nie możesz się dostać do swojego ginekologa na NFZ może spróbuj w innym miejscu. Albo chociaż idź do rodzinnego.Tak chciałam, ale na NFZ ciężko teraz się dostać bo zaczynają urlopy, A prywatnie w tym miesiącu nie dam rady bo mamy sporo wydatków w tym miesiącu, [emoji17]
Ok tak zrobię dziękuję [emoji4] w takim razie usuwam już temat [emoji4]
Współczuję. Nie mniej, uważam, że szukanie diagnozy na forum to kiepski pomysł. Raz, że nikt tu lekarzem nie jest. Dwa, to tylko zdjęcie. Ono nie oddaje w pełni stanu rzeczywistego (każdy korzysta z innego sprzętu). Jeżeli nie możesz się dostać do swojego ginekologa na NFZ może spróbuj w innym miejscu. Albo chociaż idź do rodzinnego.
frez.ja1987
Zdrowia
Maggie35
Zaciekawiona BB
No ale przecież na badania teznkasa pójdzie, będziesz tak szukała w ciemno przyczyny?Tak chciałam, ale na NFZ ciężko teraz się dostać bo zaczynają urlopy, A prywatnie w tym miesiącu nie dam rady bo mamy sporo wydatków w tym miesiącu, [emoji17]
S
Szka
Gość
było szybciej mówić, bo niedawno mnie nawiedziłCzekam tu już tylko na zdjęcie hemoroida
reklama
Celia89
Najlepiej iść do radiologa lub chirurga i zrobić USG piersi. Jak im coś się nie będzie podobać to pewnie zlecą mammografię, albo biopsje. Choć to scenariusz daleko posunięty. Nie karmiła Pani piersią w przeciągu ostatnich 12 mc? Podobno cyc potrzebuję trochę, czasu żeby dojść do siebie po kp.Witajcie czy taki wyciek z sutka może oznaczać wysoka prolaktyne ? Dodam , że wyciek jest tylko z jednej piersi. Naczytalam się, że to może również oznaczać raka , gruczolaki itd . Dopiero w przyszłym tyg mogę iść na badania . Zrobię wtedy prolaktyne i tsh bo tak zalecają. Ktoś miał tak samo ? Zobacz załącznik 1289770