reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG piewrsze fotki naszych malenstw

A OTO JAK MOJE KOCHANE DZIECIĄTKO POKAZAŁO DOWODY NA POTWIERDZENIE SOJEJ PŁCI O KTÓRE TO POPROSILIŚMY LEKARZA A I ONA CHETNA BYŁA JAK WIDAC NA ZAŁACZONYM OBRAZKU:-D

reklama
kathy ja niewidze wez wytlumacz dokladniej :zawstydzona/y:niewiem ale moich zdjec z usg tez malo ktow wiec co i gdzie a my z mezem to wiemy nawet po kim nosek bedzie mial :-D ale to chyba normalne

kathy ja niewidze wez wytlumacz dokladniej :zawstydzona/y:niewiem ale moich zdjec z usg tez malo ktow wiec co i gdzie a my z mezem to wiemy nawet po kim nosek bedzie mial :-D ale to chyba normalne

Na pierwszym zdjeciu jest buźka -profil ,nosek po tacie oczywiscie (ja tez na wszych zdjeciach sie przygladam chwile zanim wiem co gdzie do czego:baffled:)A jak nie widzisz to powieksz sobie .

A to drugie specjalnie przekreciłam aby było widac te ustka:-Dprzyjrzyj sie dokładnie a napewno dojrzysz tak jak patrzysz najlepiej widac -sa duze mają ładny kształt-po mamusi :-Dpowieksz sobie może zobaczysz .Na tym zdjeciu sa tez inne cienie i moga przyćmiewac zdjecie ale to jakies taki ecienie tylko a usta sa powiekszone i nosek tylko widac i te usta pod nim spójrz naprwde dobrze widać -a gin z podziwu nie mógł wyjs ,az ta fotkę sporządził:laugh2::laugh2::-p.
No myślę ,że sie dopatrzysz może.......

iwonka2006, naprawde???? Ale mi sie milo zrobilo , wszyscy mowia ze caly tata w koncu dobrze uslyszec prawde czyli ze cala mama ;-)

reklama
Do góry