reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki

to i ja dołącze swoje foty troszku stare bo z zeszłego roczku :)
zdj nr1 w oceanarium grudzień 2009 z moimi siostrzenicami a dziewczynka po lewej w czerwonej bluzce to córa mojego kochanie...
zdj nr2 pasowanie mojej pasierbiczki :) przyszywanej córeczki :)
zdj nr3 tak wyglądałam przed ciąża na 2 miesiące teraz jestem sloniem hehhe

Załączniki

• w oceana222222222.jpg
    w oceana222222222.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 171
  • DSC00273.jpg
    DSC00273.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 160
  • DSC00478..............jpg
    DSC00478..............jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 167
Ostatnia edycja:
reklama
beti chciałam napisać że myślałam że jesteś blondynką ale późnie zastanowiłam się że to bardzo głupio by brzmiało... ale naprawde wyobrażałam sobie Ciebie jako blodni nie wiem czemu... może z kimś Cię pomyliłam

P1160977.jpgto My, fotka jak już w ciąży byłam 4 miesiąc. lubię to zdjęcie bo naprawdę byłam szczęśliwa..
P1160228.jpgto mój pupilek wprawdzie już troszkę większy jest ale dalej taki kochany, fotka z zeszłych wakacji:)
zdjęcie teraźniejszego brzuszka wstawię później ;)
ślicznie wyglądacie dziewczynki
małgoś ty to taka chudzinka byłaś :):)

Ostatnia edycja:
to i ja dołącze swoje foty troszku stare bo z zeszłego roczku :)
zdj nr1 w oceanarium grudzień 2009 z moimi siostrzenicami a dziewczynka po lewej w czerwonej bluzce to córa mojego kochanie...
zdj nr2 pasowanie mojej pasierbiczki :) przyszywanej córeczki :)
zdj nr3 tak wyglądałam przed ciąża na 2 miesiące teraz jestem sloniem hehhe

Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.. Super zdjęcia!!! Pieknie wyglądasz!

Calineczka i kasik Wy takie kruszynki na tych fotkach..obie piekne u boku przystojnych mezczyzn:)

dodaje fotki z czasow studiow gdzie moja waga oscylowala w granicach 40kg:szok:
i moja mordke kochana ktora przygarnelam w czerwcu:-)

Jesteś bardzo szczupła ale dobrze ci z tym:-):-) Ślicznie..

to i ja sie ukaże ...
zdj. 1 mój M..z naszym psiakiem jeszcze młodym7a516bc3fb.jpg
zdj. 2 i 3 ślubne 25.10.2009 49b64934c2.jpg2d3d5e2ec3.jpg
zdj. 4 razem (z podróży poślubnej) cacfbe8766.jpg
zdj. 5 Ciechocinek już zaciążona :p (18.07.2010) IMG_0562.jpg

reklama
Do góry