reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

monika nie doluj sie. juz tak niewiele brakuje... pozniej bedziesz wspominac to z usmiechem!
asia kciuki zeby cos sie zaczelo dziac :)
ilonka mi opadl pare dni przed porodem, nie czulam tego tylko widzialam
ewa mecz meza, mecz :D musi zadzialac!!

za wszystkie 3mam kciuki!

reklama
A ja mam chwile do terminu i też nic =p

Dzisiaj na KTG skurcze do 40 jaaaaaa :-)

Nastepne w sobote....

A w ogóle w szpitalu będąc na KTG spotkałam kolezanke z którą na początku
miesiąca leżałam w szpitalu.
Przeterminowana już o 10 dni, na początku miesiąca miała rozwarcie na dwa palce,
teraz nie wiem jak tam u niej z tym.
Ale generalnie zrobili jej dziś KTG i też poszła do domu =]
Może w niedalekiej przyszłości zrobią jej test oksy =p

A druga sprawa
moja rodzinna pani doktor mówiła dziś że jej kolezanka dzis urodziła :tak:
z tym że pare dni temu zrobili jej KTG, badanie, 4cm rozwarcia
ale ma isć do domu =p więc poszła, a dziś rano wróciła rodzić =p

Fajny mam szpital x]

Mam problem z netem cos dzis i nie wiem czy dam rade napisac wszystko.

Wracając jeszcze do mnie,
nawet mi badania ginekologicznego nie robia =(
moze i mam jakies rozwarcie ale nawet nie wiem bo nikt jakos nie chce sprawdzic =(

A mieszkam w warminsko-mazurskim

Tylko ostatnio miala byc akcja z oddzial z innego szpitala przenosili
do tego do ktorego chodze, ale teraz te akcje odwolali....:dry:
wiec moze jak w sobote (termin) niczego w mojej sprawie nie postanowia
to pojde do tego drugiego szpitala...

A jeszcze mi sie jedno przypomniało =p

Była kobietka na oddziale i mieli jej robic wypis.
Nie wiem na co lezała... ale przed wypisem chcieli jej jeszcze zrobic KTG
No i zrobili, i tak katem oka widziałam zapis bo odczytywał po mnie akurat

Co chwile miała skurcze chyba nawet do 100 wychodzily poza skale!
Ale stwierdzili ze jest ok i moze isc do domu =]

Ja nie wiem, to moja pierwsza ciaza i pierwsze dziecko ale czy tak sie robi?

Moze panikuje albo nie wiem ale po prostu sie nie znam i to mi sie wydaje dziwne co robia :sorry2:

dziś byłam też na wybranej przeze mnie porodówce... i dowiedziałam sie że nawet jak lekarz mówi ze widzi wskazania do rozwiązania przez łożysko to wcale nie oznacza że w końcu tak b ędzie i możl;iwe że bede leżeć i czekać albo cos. Jestem smutna i zła... Myślałam że naprawde urodze w miare w terminie, a wygl ąda na to ze bede siedziec u rodzicow i siedziec i nic!

dziś byłam też na wybranej przeze mnie porodówce... i dowiedziałam sie że nawet jak lekarz mówi ze widzi wskazania do rozwiązania przez łożysko to wcale nie oznacza że w końcu tak b ędzie i możl;iwe że bede leżeć i czekać albo cos. Jestem smutna i zła... Myślałam że naprawde urodze w miare w terminie, a wygl ąda na to ze bede siedziec u rodzicow i siedziec i nic!

Ewa no to mocne kciuki żeby ten Twój bąbel w końcu wyskoczył. :)

reklama
O cholera....ja chodze jeszcze mniej przytomna niż mi się wydaje. :) Cud że wiem jeszcze jak sie dzieckiem zajmowć... chociaż jak go za parę dni zobacze ubranego w pampersa na głowie przed spacerem to się wcale nie zdziwię.

Do góry