reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG piewrsze fotki naszych malenstw

A to dzisiejsze potwierdzenie naszej dziewczynki...:tak::-):-):-):-):-)

Załączniki

• zzzzzzzzzzzzzzz.JPG
    zzzzzzzzzzzzzzz.JPG
    18,4 KB · Wyświetleń: 108
reklama
IWONKA to usg 4d?bardzo ładnie widać aż nikt nie zaprzeczy ,niestety na moim zadupiu dysponujemy tylko lub aż 3d ale też fajnie widać u mnie 100%dziewucha ale zdjecia takiego na potwierdzenie nie mam spróbuje dac wam inne jak wyjdzie

szopek wasz Dominik to superrrrrrrrrrrrrrrr chłopaczek naprawde fajowe zdjecia i ja zastanawiam sie nad 4d tylko,że na moim zadupiu nie zabardzo jest gdzie i nawet nie pytam na forum bo nikt nie bedzie wiedział czy niedaleko mojej miejscowości robią:-:)-).No chyba że,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................
A bardzo bym chciała taka pamiatke:sorry2::-)

szopek wasz Dominik to superrrrrrrrrrrrrrrr chłopaczek naprawde fajowe zdjecia i ja zastanawiam sie nad 4d tylko,że na moim zadupiu nie zabardzo jest gdzie i nawet nie pytam na forum bo nikt nie bedzie wiedział czy niedaleko mojej miejscowości robią:-:)-).No chyba że,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................
A bardzo bym chciała taka pamiatke:sorry2::-)

Ja na swoim zadupiu też nie mam super sprzętu . Jeżdżę do Lublina - nawet nie po to , żeby mieć te foto, ale żeby być spokojna- że wszystko ok. Mój ginekolog zna sie na rzeczy ale w dziedzinie usg- nie ufam mu.Zresztą jak sie robi państwowo to oni tylko patrzą , mierzą, nic nie pokarzą i na koniec ok lub nie ok Dostaje wydruk na którym nic nie widać - muszę sie dopytywać o wagę itp.Wolę zapłacić i ktoś mi powie konkretnie.A jak mam robić zwykłe usg to wolę dopłacić i mieć fotki . I tak spirala wydatków sie nakręca:-):-):-)

Niestety na ostatnim usg znow moje malenstwo nie za bardzo chcialo pokazac mi buzki swojej malej i tylko mam jedna fotke nie za bardzo wyrazna......no ale gin mi obiecal ze na nastepnej wizycie bezplatnie bedziemy szukac buzki i pstrykac zdjecia o ile znow nam sie nie schowa.
30 tydz.
209501.jpg

209502.jpg

reklama
Niestety na ostatnim usg znow moje malenstwo nie za bardzo chcialo pokazac mi buzki swojej malej i tylko mam jedna fotke nie za bardzo wyrazna......no ale gin mi obiecal ze na nastepnej wizycie bezplatnie bedziemy szukac buzki i pstrykac zdjecia o ile znow nam sie nie schowa.
30 tydz.
Ja wcześniej - przez kilka dni pertraktowałam z młodym, żeby sie pokazał, bo na poprzednim usg ( 20 tyg.) nie chciał współpracować. Tak mu żmędoliłam, ze aż z tego wszystkiego przekręcił sie z ułożenia poprzecznego na główką do dołu.Dla świętego spokoju. Niech mu matka przestanie jęczeć...:-D

Do góry