reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG piewrsze fotki naszych malenstw

A to dzisiejsze potwierdzenie naszej dziewczynki...:tak::-):-):-):-):-)

Załączniki

• zzzzzzzzzzzzzzz.JPG
    zzzzzzzzzzzzzzz.JPG
    18,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
IWONKA to usg 4d?bardzo ładnie widać aż nikt nie zaprzeczy ,niestety na moim zadupiu dysponujemy tylko lub aż 3d ale też fajnie widać u mnie 100%dziewucha ale zdjecia takiego na potwierdzenie nie mam spróbuje dac wam inne jak wyjdzie

szopek wasz Dominik to superrrrrrrrrrrrrrrr chłopaczek naprawde fajowe zdjecia i ja zastanawiam sie nad 4d tylko,że na moim zadupiu nie zabardzo jest gdzie i nawet nie pytam na forum bo nikt nie bedzie wiedział czy niedaleko mojej miejscowości robią:-:)-).No chyba że,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................
A bardzo bym chciała taka pamiatke:sorry2::-)

szopek wasz Dominik to superrrrrrrrrrrrrrrr chłopaczek naprawde fajowe zdjecia i ja zastanawiam sie nad 4d tylko,że na moim zadupiu nie zabardzo jest gdzie i nawet nie pytam na forum bo nikt nie bedzie wiedział czy niedaleko mojej miejscowości robią:-:)-).No chyba że,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................
A bardzo bym chciała taka pamiatke:sorry2::-)

Ja na swoim zadupiu też nie mam super sprzętu . Jeżdżę do Lublina - nawet nie po to , żeby mieć te foto, ale żeby być spokojna- że wszystko ok. Mój ginekolog zna sie na rzeczy ale w dziedzinie usg- nie ufam mu.Zresztą jak sie robi państwowo to oni tylko patrzą , mierzą, nic nie pokarzą i na koniec ok lub nie ok Dostaje wydruk na którym nic nie widać - muszę sie dopytywać o wagę itp.Wolę zapłacić i ktoś mi powie konkretnie.A jak mam robić zwykłe usg to wolę dopłacić i mieć fotki . I tak spirala wydatków sie nakręca:-):-):-)

Niestety na ostatnim usg znow moje malenstwo nie za bardzo chcialo pokazac mi buzki swojej malej i tylko mam jedna fotke nie za bardzo wyrazna......no ale gin mi obiecal ze na nastepnej wizycie bezplatnie bedziemy szukac buzki i pstrykac zdjecia o ile znow nam sie nie schowa.
30 tydz.
209501.jpg

209502.jpg

reklama
Niestety na ostatnim usg znow moje malenstwo nie za bardzo chcialo pokazac mi buzki swojej malej i tylko mam jedna fotke nie za bardzo wyrazna......no ale gin mi obiecal ze na nastepnej wizycie bezplatnie bedziemy szukac buzki i pstrykac zdjecia o ile znow nam sie nie schowa.
30 tydz.
Ja wcześniej - przez kilka dni pertraktowałam z młodym, żeby sie pokazał, bo na poprzednim usg ( 20 tyg.) nie chciał współpracować. Tak mu żmędoliłam, ze aż z tego wszystkiego przekręcił sie z ułożenia poprzecznego na główką do dołu.Dla świętego spokoju. Niech mu matka przestanie jęczeć...:-D

Do góry