reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

ja w 24 tyg mialam Igrupe dojrzalosci nie wiem w jakim tempie lozysko powinno sie starzec a lekarz nic nie mowil na ten temat?:confused2: jak nie to pewnie wszystko ok:tak:

reklama
Nic nie powiedział, czy to dobrze, czy źle, a ja sierotka go nie zapytałam, w domu dopiero mnie olśniło. Jak zaczęłam szperac w necie to doczytałam, że jak za wczesnie II stopień się pojawi, to do obserwacji, ale nie pisali kiedy jest to za wczesnie, ale lekarz nic mi nie mówił ze trzeba obserwowac.

kobitki z warszawy [podajcie jakies namiary na USG 4D, do 200pln, bo ja robilam w tej ZDROVEJ na Krakowskim Przedmieściu i wiecej tam nie chce isc, bo facet mało kompetentny, słyszałam cos o rondzie Babka, w BabkaTower, tam podobno za 180 jest ale nie moge znaleźć tego wątku.

Nie jestem w Warszawy ale natknęłam się na takie ogłoszenie dotyczące usg za 200 zł:
kontakt i mapa dojazdu:

ul. Targowa 80/82 lok 29
Warszawa, okolice: PKP Wileńska,
Centrum Handlowe Warszawa Wileńska,
pomnik „Czterech Śpiących”
róg Al. Solidarności/Targowa
tel: (0) 503 61 22 62, (22) 619 18 06

dojazd Autobusami:
101 103 120 125 135 144 162 169 170 178
307 416 509 517 601 602 607 718 805

linie Tramwajowe:
3 6 13 21 25 26 23 32

godziny przyjęć:

poniedziałek i piątek 800 - 1200
wtorek i czwartek 1500 - 1900
środa 1100 - 1500
sobota do uzgodnienia

Witam, moja Niunia jest podobno podobna do mnie:-D . Niestety, podobny problem co niektórych Koleżanek- też jest nieśmiała i zasłaniała się rączkami jak mogła. 24 tydzień, Invicta Gdańsk

ewal prosze napisz mi czy jestes zadowolono z usg ktore robilas w invikcie chodzi mi czy lekarza sa w porzadku i ogolnie ile takie 3d kosztuje tam bo tez mialam w planach sie tam wybrac;-)
acha mam nadzieje ze dobrze rozumuje i te badanie bylo robione w madisonie tak??:confused:

reklama
dzieki za adresik, zadzwonie i sie dowiem. bo tym razem chcialabym miec cos wiecej z 4D niz 20 sekund 4D na ktorych tak naprawde nic nie widac bo mały był tyłem :):)

Do góry